vrijdag 30 januari 2009

Cadeau's en kringloopbezoek.
Ik weet het, ik weet het ik ben 50 geworden. En als ik er zelf al niet aan wilde denken dan was er wel iemand die me weer terug in de realiteit bracht. Het is echt waar !!!! 50 jaar.

Ik ben, ook al hebben we het nog niet eens gevierd dat gaan we dit weekend doen, al zo verwent met allerlei liefdevolle cadeautjes.

In ben in de bloemetjes gezet.Er lag ook nog een pakketje in de brievenbus. Met daarin een geweldige zelfgemaakte kaart. Twee poppenhuis tijdschriften, die komen zo goed van pas want ik heb kortgeleden een poppenhuisje gekocht. Dit word mijn volgende project, een project wat wel meer tijd in beslag zal gaan nemen omdat ik het helemaal zelf wil gaan inrichten. Ook zat er dit bloemenmandje in een naaldenmapje.
Het pakket was afkomstig van LiLiM.
Ook nog wat kringloopbezoekjes gebracht de laatste weken met weer een paar leuke vondsten. Allereerst de kop-en schotels, suikerpotje (helaas zonder deksel) en roomkannetje voor mijn blauw servies verzameling.
Dit rood-witte schaaltje voor mijn rood-witte servies verzameling.Een blikje, niet oud maar ik vond het plaatje zo lief.

En nog twee voorraadpotten die nu eens niet vol gestopt zijn met kantjes maar met gekleurde pasta en rood-wit marsepein.


15 opmerkingen:

 1. die kringloopwinkels bij jullie zijn helemaal niet verkeerd....ook al ben je 50..je smaak is gelukkig nog even leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent al goed verwend zie ik. Wat moet dat dan niet dit weekend worden? :)) Maare, ik moet nodig weer eens naar de kringloop, als ik al die leuke dingetjes van jou zie. Maar ik wacht nog ff tot de keuken klaar is, more fun dan! Fijn weekend. Greetz van jeany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgende week ga ik hier in de omgeving naar een grote Kringloop wiunkel! Ik heb zijn website even bekenen en allerlei moois gezien. DUS......wie weet waar mijn blog over gaat volgende week, lol.

  ENIG dat blauwe en rood witte servies!!

  Alvast veel plezier dit weekend.

  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kijk zo hoort het als je jarig bent!! goed verwent worden!!!
  geniet ervan en een leuk, feestvierend weekend!

  groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een fijn en feestelijk weekend toegewenst.
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je heerlijk in de bloemetjes gezet! en die kaart van Lili is ook ontzettend leuk, een "echte" Lili! Je bent ook weer supergoed geslaagd bij de kringloop, echt hardstikke mooi allemaal. Ik ga nog even op je andere blog neuzen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach t valt allemaal wel mee hoor 50 worden ;) Ik wil je in ieder geval een fijn feest wensen van t weekend, dat je maar veel liefde en cadeautjes mag krijgen!
  Liefve groet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Marja,

  Ik ben een beetje laat, maar ik wil je toch alsnog feliciteren met je 50e verjaardag. Ik lees dat je het dit weekend viert, veel plezier.
  groetjes,
  Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Happy birthday my friend! What gorgeous presents you received! Lucky woman!
  happy Sunday!
  Hugs
  Vale

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een mooie cadeaus heb je gekregen !! Zo te zien heb je een hele fijne dag gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ben je heerlijk verwend Marja. En jullie kringloopwinkel is echt iets anders dan die bij ons!! En nu ga ik bij je beren kijken ;-)
  Fijne dinsdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weet je, ik heb van deze post alleen de bovenkant gelezen...en daar was ik al geweest. Stom hè? Maar nu schreef Jeany op mijn post, ik heb de kaart al bij de jarige gezien en kom ik dus ook eens kijken. Vond het ook al stil bij je, maar ja dat is het bij mij dus ook, want sommige weken ben je gewoon druk met andere dingen.
  Je bent heerlijk verwend en afgelopen weekend misschien nog wel meer. Mmmm als ik jouw foto's van de kringloop zie krijg ik ook wel weer zin om te gaan. Eigenlijk blijf ik uit zelfbescherming thuis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Of het een troost is of niet weet ik niet maar ik had je geen 50 geschat hoor!!!
  Ik vind je berichtjes altijd erg gezellig om te lezen en ook erg inspirerend!!
  Vond het erg leuk je weer even op de beurs afgelopen weekend te spreken!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo te zien begint het leven bij 50! Je bent heerlijk verwent en ook bij de kringloop goed geslaagd...fijn! Ik vind het aardewerk heel erg mooi en die leuke verrassing van LilIM is ook geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk toch. %0 is niet niks, dan mag dat ook !!

  Leuke dingen weerHier is de kringloopwinkel opgehouden te bestaan !!! Ik vind dat heel erg jammer !!!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails