donderdag 29 januari 2009

Afther Birthday-party fun !!!!

PICT0004 Alhoewel ik mijn verjaardag gisteren nog niet gevierd heb, dat gaat nog in het weekend gebeuren, hebben we er wel een heel gezellige dag van gemaakt. Natuurlijk was er de "grote verloting". Onder het toeziend oog van Hans. Die dit wel heel serieus nam !!!!! hij wilde zijn vriend de notaris erbij halen!!!! Die had het het helaas te druk met andere zaken, dus hebben we de trekking van het winnende lot maar samen gedaan.

PICT0012PICT0014

En de winnaar is:

PICT0016

Ik wil jullie bedanken voor alle leuke reactie's op mijn give-away en de verjaardagswensen.

9 opmerkingen:

 1. AH JOH!! Ik kom gewoon weer eens even langs om je mooie blog te bewonderen en ik zie mijn naam, Princess Of Pink!! Wat geweldig, heb ik ook eens wat gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik eis de volgende keer wel dat vriend notaris erbij is want weet bijna zeker dat ik zou winnen...nee hoor grapje....princess of pink is er natuurlijk ook dolblij mee!!Gefeliciteerd!! Zijn er ook nog troostprijzen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Felicitaties aan de Princess of Pink! En natuurlijk ook nog de felicitaties aan jou Marja! Ik wens je nog heeeel veeel gelukkige jaren met jouw lieve Hans in een goede gezondheid. Maak er maar een mooi feest van, het komend weekend!
  Wat ziet je blog er trouwens weer gezellig uit, die achtergrond is leuk zeg! Ik moet geloof ik ook maar weer eens aan de slag (hoezo weer? hahaha).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marja, van harte proficiat met je 50 ste verjaardag, ben ik toch nog 1 dag te laat. Maat, toch, ooka l een beetje laat, Heeel hartelijk welkom bij de 50+ dames. Maak er dit weekend een mooie dag van en geniet van al het moois wat op je pad komt. En proficiat aan de winaar!!!, Liefs en een fijn weekend van jeany

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoewel ik het heel erg jammer vind dat ik niet gewonnen heb, ben ik toch blij voor Princess in Pink; Gefeliciteerd hoor. En Marja, jij ook van harte gefeliciteerd! Maak er een gezellig weekend van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas de give-away gemist maar ikhoop toch nog niet te laat om je nog van harte te feliciteren !!!!!
  Fijn weekend gewenst :)
  Janneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag, een mijlpaal op weg naar een wijzer leven :-))

  Ik ben een beetje jaloers op Princess of Pink. Op mijn bureau had ik al een plekje vrij gemaakt voor zo'n schattige Rosabear.

  Maar toch proficiat Princess met je geweldige prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. HAPPY BIRTHDAY!!! Sorry I'm late but I wish you all the best!
  Have a great week end!
  Hugs
  Vale

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil je een heel fijn en gezellig weekend wensen Marja!! En princess gefeliciteerd met je prachtige beer!!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails