donderdag 2 oktober 2008

Lichtjes in het donker/ Little lights in the dark







Het is herfst buiten, de tijd van het jaar om het in huis weer wat warmer te maken. En kaarsen horen daar voor mij altijd bij.Deze krans heb ik gemaakt van eucalyptus, wat gedroogde roosjes, kaneelstokjes, kant en gedroogde hortensia die nog bij mijn vader uit de tuin komen. In het midden een pompoen van armeluiszilver. Geeft een sfeervol effect 's avonds bij dit najaarsweer.


Autumn has arrived and thats the reason for me, to make it warmer inside. This wreath I made from Eucalyptus, dried roses, cinnamonsticks, lace and some dried Hortensia from my fathers garden. In the middle a pumpkin of poor-mans silver, it looks atmospheric in the evening.

10 opmerkingen:

  1. Ha! Je hebt ook 2 blogjes, daar moet ik natuurlijk ook komen kijken, mooie foto's joh, en die soep ziet er heerlijk uit, en die appeltaart....., zucht ik ben hier nog wel even bezig, Komplimenten hoor! Doeggggggg, groeten van Jeany

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je krans is mooooi! Prachtige kleuren op de foto's! Ik was altijd een fan van de herfst maar ik word zo langzamerhand toch meer een lente/zomer type. Het zal de leeftijd wel zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi stukje, die pompoen van zilver is echt prachtig!
    Gisteravond heb ik de appeltaart gemaakt, heel goed gelukt hoor! Groot succes! Ik vond het een beetje smaken als een soort engelse pudding, zo'n warme 'poeding" weet je wel? Heerlijk! Vanavond stort ik mij op de courgettes, hah!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk herfst-sfeertje! Mooi zo met de krans en het armeluizenlichtje! Ik zit nu ook zo te genieten van de kaarsjes en de warmte binnen, laat de regen maar kletteren, ik zit héérlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Marja, nice pictures. I have already gone completely crazy with candles, it IS autumn after all :-) And it was great to hear you are familiar with van der Nat! Charming and friendly, and he looks like the epitome of an artist.

    Have a great weekend :-)
    Katja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige krans! Dat is het heerlijke van seizoenen, lekker je huis in andere sfeer brengen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt een echt mooie krans gemaakt,ik hou van die kleuren.
    Groetjes, Monika

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Marja,
    Wat leuk dat je de appeltaart hebt uitgeprobeert :) Vind het echt bij de herfst passen; warme appeltaart en de lekkere geur....de krans van jou past er ook helemaal bij. De pompoen in het midder vind ik hel mooi...zo tijdloos en je kunt er altijd decoreren.
    Groetjes, Janneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. yes, me too.. Ive been doing the same sort of things.. featering the nest, making little changes to make the house warm and cozy for the colder months!!
    love the piece you made!
    hugs
    vivian

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijk die Herfstkleuren en geuren.
    En hebben dezelfde hobby nl Koken ;)
    Courgette-soep maak ik ook vaak en de appeltaart moest ik ook maar eens gaan proberen.
    Gr Cobi

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Lente, breien, quilten en nog wat meer...............

Hoe snel de dagen soms voorbij vliegen zag ik nu ik een nieuw blogje schrijf. Ik was er van overtuigd dat ik vorige week nog een blog plaats...