dinsdag 7 april 2009

Servies en de voordelen van het bloggen.Een blog (of twee) beheren betekend heelveel leuke mensen leren kennen, aardige en motiverende reactie's krijgen, over de hele wereld binnen kijken en geinspireerd raken door al die geweldige creativiteit van mijn mede-blogsters. En dan krijg je ook nog een bericht in je postvak, van een kringloopwinkel, welke delen van het servies 't Molentje hebben binnen gekregen. Ze waren aan het Googlen geweest en kwamen bij het zoeken op 't Molentje, op mijn blog terecht. En waren zo attent om mij een berichtje te sturen of ik interesse had en het servies wilde kopen. Natuurlijk had ik belangstelling en de volgende dag heb ik het servies, een bananendoos vol, daar dan ook opgehaald. Zo heb ik mijn servies weer kunnen aanvullen met borden, een slaschaal, platte schalen en een sauskom. En met de delen van het servies welke ik al voldoende had heb ik iemand anders weer een plezier kunnen doen.
Ik wil de mensen van de kringloopwinkel bedanken voor de moeite die ze genomen hebben om mijn servies weer een stukje completer te maken.

10 opmerkingen:

 1. Dat is leuk!!!!!!!
  dat je zo toch aan servies kan komen ,ik vind het een super actie!!!
  en nou weer lekker genieten van je nieuwe aanwinsten!!!

  fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk mazzeltje en wat aardig van die kringloopwinkel om zo proactief op zoek te gaan naar een liefhebber. Het is dan ook een prachtig servies! Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, dat is nou nog eens leuk! Oooh en het wordt inmiddels ook wel een prachtige verzameling. Het grappige is natuurlijk dat het niet alleen mooi is maar dat je inmiddels ook heel wat stukken met een verhaal hebt, ik kan me die post over servies goed van 't Molentje uit de vitrine ook nog goed herinneren. Je hebt er ook weer heel sfeervolle foto's van gemaakt. Eet je hier nu met Pasen van? Dan graag een foto van de gedekte tafel! En anders hou ik die graag te goed. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marja, meid dat is toch werkelijk 'der hammer', wat goed, geweldig leif van die mensen, hadden zich die moeite niet hoeven maken, maar deden het trotsdem. geweldig mooi servies, en die theemuts maakt het af. Harstikke leuk voor je, lieve groeten van Jeany

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi en liefelijk servies! Heet dit servies echt ´´t Molentje´ en is het Nederlands of toch Frans (Hamage?)? Fijne Paasdagen toegewenst!
  Groetjes, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super dat mensen die moeite nemen om dit voor iemand te doen.
  Ze hebben echt iemand blij gemaakt.
  Ik vind je servies echt super...
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marja, wat leuk dat ze je mailden over dit servies, ziet er prachtig uit en je heb er mooie foto's van gemaakt.
  Je heb trouwens helemaal een mooie blog.
  Fijne dag en groetjes,
  Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi, dat is leuk dat ze je mailde.
  Dat is nog eens geluk hebben.
  Het is ook een mooi servies.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje wat een geluk zeg. Voor ons ook, want wij kunnen weer van je foto's genieten !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hello my friend! Gorgeous photos...your porcelains are so pretty! I'm ok...the disaster occurred about 500km from where I live!
  Wish you and your family a Good Easter and a sunny and serene holidays time!
  Warm hugs
  Vale

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails