vrijdag 26 maart 2010

Lente, en de belevenissen van een hond.


Hoi, hoi allemaal. Ik ben weer terug van een heerlijk weekje vakantie met baas en bazin. Waar we
 geweest zijn ? In Blitterswijck...... nog nooit van gehoord? Een dorp vlakbij Venray en Venlo. En leuk dat we het daar gehad hebben. Toen we vertrokken begon de lente. Wat hebben we daar allemaal gedaan ? Veel wandelen in het bos, ik kon daar zo lekker mijn gang gaan. Heerlijk rennen, snuffelen, achter stokken aan rennen man ik zou zo weer terug willen.


Moe word je wel een beetje van vakantie vieren, maar volgens mij vonden mijn baas en bazin dat helemaal niet zo erg. Kwamen zij ook nog even aan hun rust toe. Na al dat rennnen en spelen was ik wel weer een paar uurtjes onder zeil. Het was ook mijn eerste lange reis in de auto. En dat was  helemaal niet erg want wie wil er nu niet een hele achterbank voor zichzelf, met een zachtje plaidje onder je kont.
Ik moest wel in zo'n soort van babytuigje, maar dat is ook wel nodig want een poosje terug mocht ik mee in de auto zonder, en toen mijn baas plotseling moest remmen lag ik zomaar tussen de achterbank en de voorstoel in. Dus zonder morren dan maar zo'n tuigje om.


Dit is een actie foto van mij. Mijn bazin heeft zelfs in haar vakantie het niet nagelaten om de sportschoenen aan te doen en met mij een stukje te rennen. Helemaal los mocht ik met haar meerennen. Dat kon hier ook wel want meestal kwamen we niet eens iemand anders tegen waardoor ik afgeleid kon worden en met een vreemde mee zou lopen. Ach ik vind gewoon iedereen aardig en lief en zij mij ook want ze willen allemaal aan me zitten en met me knuffelen.
En wie wil er nu niet vaak en veel geknuffeld worden.


Onderweg kom je van alles tegen. In deze boom zag mijn bazin een madonna. Ach ik kijk toch meestal anders naar bomen.


Dit "wild" stond achter een hek. Maar 's morgens vroeg (was wel een beetje erg vroeg soms, maar een pup moet nu eenmaal plassen wanneer het haar uitkomt) hebben we ze ook echt in het wild gezien.
Reeen, Buizerd, Spechten, Fazanten en nog zoveel meer zelfs een witte reiger hebben we gespot.


Geweldig Snuitje.


De witte reiger, de foto is niet zo duidelijk maar hij was gewoon te ver weg.


En dan werd het ook nog lente. En bij lente horen lammetjes


En nu zijn we weer thuis. Ook weer fijn, mijn eigen nestje en vriendje om mee te spelen.
Vakantie houden is zo gek nog niet.

5 opmerkingen:

 1. Ohh wat is Luna toch alweer groot geworden, wat gaat het toch allemaal hard. En wat een perfecte week hebben jullie uitgekozen om weg te gaan. Die madonna zie ik helemaal zitten, maar dat rennen wat minder ;-). Jullie hebben weer veel natuurschoon gespot. Een witte reiger ook nog. Reigers zijn hier niet echt favoriet meer sinds wij vissen in de vijver hebben, maar wij hebben dan ook ordinaire grijze reigers hoor (die heten denk ik blauwe reigers, hier spreekt een stadsmens). Bedankt voor alle commentaren weer Marja, dat hoeft toch echt niet! Hoewel ik het natuurlijk toch leuk vind om te horen wat jij ervan vindt. Die serie maken is best veel werk, maar is heel erg leuk om te doen. Het ergste is nog het opruimen van alles dat je overhoop hebt gehaald en dat moet voor een groot gedeelte nog. Morgen ga ik de 31 post bij elkaar zoeken en hopelijk is het niet te donker om foto's te maken. Zo na 1 april zal ik je eens een gezellige email sturen, voor nu een heel fijn weekend voor jullie beiden, kus L.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jullie viervoeter kan het mooi vertellen!! De hele zaak hier is knoepertjaloers. behalve op de achterbank, want daar passen ze met z'n tweeën niet op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha,ha,geweldig,wat een pracht beest en wie wil er nu niet de hele dag geknuffeld worden.
  Mooi dat ze zo lekker heeft kunnen rennen en ravotten,heerlijk.

  Fijne paasdagen,gr inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihihihi......leuk verteld!!

  Wij wonen 20 km van Venlo vandaan, maa naar de andere kant toe(Roermond)mijn man werkt in Venray!! Dus je zat niet zo ver bij ons vandaan. Al komen wij er eigenlijk nooit!!

  leuk dat jullie het fijn hadden!!

  geniet van het laatste restje Pasen!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marja, ik mis je tuinverhalen, gaat alles goed bij jullie? liefs Jannet

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails