maandag 29 juni 2009

We gaan verder met wat we hebben!!!!!!!!Op mijn andere blog Rosabeer
schreef ik over mijn tuin bij onze stacaravan. Daar heb ik vandaag een post geplaatst over het afsluiten van die periode en het begin van een nieuwe uitdaging, de volkstuin.

3 opmerkingen:

 1. Goeie Morgen Marja, zie je wel, ik heb je tuin ook weer gevonden. Heerlijk hoor.
  Lieve groet
  Godeliva van Ariadone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je verhaal gelezen, het is goed zo!!
  je moet verder met je leven.Ook ik heb zoiets meegemaakt,en ben opgestapt! Maar tijden veranderen en je komt er sterker uit.Zelfs m'n dochters zeggen dat het de beste beslissing ooit was, om te vertrekken en alles achter te laten.Behalve m'n kinderen natuurlijk !!!
  We moeten niet achterom maar vooruit kijken!!!

  Lifs,Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ja zelfs ik geloof nu dat het goed was! Wat zal het allemaal heerlijk gegroeid zijn, want dit is wel een uitzonderlijk mooi tuinjaar. Ik geniet hier ook van de tuin, al blijft het voor mij meestal bij thee drinken in de tuin en dagdromen over wat er gedaan moet worden, B. daar deelgenoot van maken en vooral NIET zeggen: 'je moet dit of dat doen' maar " we zouden ook eens..' Vandaag is mijn nichtje de hele dag geweest met haar kids, we hebben zelfs nog even geknutseld en nu ben ik keikapot van het geklets! Volgens mij adem ik niet genoeg als ik praat en ben ik nu door zuurstof gebrek zo moe! Moe van het praten, hoe is het mogelijk...Heel veel plezier in de tuin!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails