dinsdag 16 juni 2009

Voor maar nog geen na foto's.

We zijn weer heelhuids terug  in ons eigen huisje na een heerlijke vakantie van 2 weken. Dus zou je zeggen veel te vertellen en veel te laten zien. En dat klopt ook wel, maar er is even geen tijd voor. Twee weken rondreizen door Duitsland leverde veel foto's, prachtige dorpjes, veel wandelingen, lekker eten en dus heelveel indrukken op. Maar dat houden jullie even te goed. Alle kamers in huis zijn bedekt onder een fijn wit laagje stof, dat vraagt de nodige tijd. De tuin heeft in twee weken een metamorfose ondergaan, maar niet alleen de planten en groenten gedijen goed ook het onkruid groeide net zo hard mee. En dan moet er natuurlijk ook weer gewoon gewerkt worden. Een goed excuus voor een kort blogje.

PICT0022

Wanneer je de foto's ziet van de "oude badkamer" begrijpen jullie wel dat ik er nog nooit eerder foto's van heb geplaatst. Dit was nog de enige plek in huis waar wat aan moest !! gebeuren. Maar een badkamer verbouwen doe je niet zo maar even. Het is toch wel een behoorlijk ingreep en na een week niet douchen ga je je toch wel afvragen waarom iedereen zo'n eind bij je uit de buurt blijft ???????? Maar twee weken op vakantie gaan moest genoeg zijn om dit project te realiseren. En dat is gelukt, nou bijna dan. Alles is klaar op het badmeubel na. Als het goed is komt dat deze week af. Op maat gemaakt, want op zo'n kleine oppervlakte moet je spelen met de ruimte. Stijn zal zijn bad gaan missen want dat is niet meer teruggekomen. Geniet !!!!!! nog even van de voor foto's dan ga ik proberen om deze week nog na foto's te plaatsen en jullie bij te praten.

Een fijne week.

 

PICT0007 PICT0023 PICT0024 PICT0021

9 opmerkingen:

 1. hee meid, welkom terug, ik kan me alles voorstellen bij die badkame, dus kom maar op met die na foto's ;)), zoiets hadden wij toen hier ook, maar dan in het oranje rose, kun je je daar wat bij voorstellen hahahah, maar goed, je kunt niet alles in een keer niet waar. des te meer plezier heb je ervan. wat is stijn toch een engeltje hé? liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet gek hoor,en dan zelf met vakantie gaan !!! Das pas het goeie werk, slim bekeken !!

  Niks voor mij, ik zou er zelf met de neus bovenop willen zitten!!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker om er even 2 weken tussenuit te zijn en helemaal als in die tijd je badkamer wordt opgeknapt!! Ik lag met griep op bed toen de woningbouw vereniging hier de badkamer ging renoveren; geen goede combinatie.
  Ben heel benieuwd hoe je badkamer er nu uitziet.

  Groetjes
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat jullie weer gezond en wel terug zijn, dat jullie genoten hebben en dat de badkamer naar jullie zin is. Je hebt gelijk om niet als een gek weer direct over alles te willen bloggen, hou nog maar eventjes het vakantiegevoel vast, hoewel ik natuurlijk razend benieuwd ben, met name je tegelkeuze doet mij al watertanden! De tuin zal wel keihard gegaan zijn, want het is 'groeizaam' weer. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marja,
  fijn dat jullie zo'n heerlijke tijd hebben gehad.Ben natuurlijk wel heel benieuwd hoe nu je badkamer is geworden,vast heel mooi geworden.
  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Marja, wat fijn dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Ik ben wel reuze benieuwd naar de nieuwe badkamer. Ik vind hem best wel ruim, mijn 'bad'kamer is kleiner en ook met de standaard tegels, ik heb het opgeleukt met mooie accessoires.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dat is nog eens mooi, 2 weken op vakantie en dan een nieuwe badkamer... ben benieuwd naar het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat is je zoontje bruin geworden, mooi weer gehad zeker.zou je dat bad wel wegdoen, die kleintjes kunnen zich best vermaken in het water,ben wel benieuwd hoe hij wordt.
  OMa Nijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je weer terug bent, en belangrijker is dat je een leuke vakantie hebt gehad.
  Houd dat gevoel nog maar even vast.
  Ben benieuwd hoe de badkamer is geworden.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails