dinsdag 1 juli 2008

Druk weekje !!!!!!Hebben jullie dat ook wel eens, zo’n week dat je denkt waar blijft de tijd.
Na het weekje Bodensee hadden we ongeveer een week nodig om bij te komen maar erg veel ruimte daarvoor was er niet, koffer leegmaken, wassen, strijken, was weer in de kast, familiebezoek, Maandag oppasdag, ik moet (nou moeten is het niet hoor ik vindt het gewoon heel leuk) een blog maken over onze fietsvakantie, boodschappen, 3 dagen werken , dan moet er natuurlijk ook wat in huis gebeuren, ik wil natuurlijk ook nog even naar de kringloop (nog een paar oude weckpotten op de kop getikt), afspraken, sporten? deze week maar even niet nou oké dan alleen een uurtje Pilates (is zo goed voor de spieren), inmiddels heeft dochter de sleutel van haar huisje en als je dan zo dichtbij woont dan eten we maar bij mijn moeder kunnen we daarna meteen door met klussen, toch weer te laat naar bed, in het weekend nog een beetje in de tuin werken, en oh ja ik heb deze week ook nog een beer gemaakt, foto’s volgen later, en dan is het alweer Maandag, eerst maar weer eens in het ritme van het hardlopen komen dus lekker een half uurtje naar buiten,telefoontjes plegen die al een poosje gedaan hadden moeten worden, dochter belt, mam gaan we vanmiddag even samen de stad in moet nog wat spulletjes voor mijn nieuwe huis, schoondochter belt kun je misschien vanmiddag een keertje extra oppassen , dus lopend de stad in drie vliegen in 1 klap, dochter blij, schoondochter blij en het dagelijkse halfuurtje bewegen is 3 uur bewegen geworden, thuisgekomen kleinkind slaapt in de wagen, snel de aardappels en de andijvie klaar gezet voor de stampot, kleinkind wakker dus nog even naar de kinderboerderij voordat mama hem weer komt halen, eten, nog even op de fiets want het is zulk mooi weer, genieten van de polder, weer thuis zoon komt nog even langs, gaat voor zijn zus een radiatorombouw maken en komt bij ons even kijken hoe deze in elkaar zit. Nog even een wijntje, in bed beetje televisie kijken en dan is het opeens Dinsdagochtend en staat er een halfvol glas wijn naast me ik heb geloof ik een stukje gemist.Een lang verhaal om jullie even te vertellen waarom er afgelopen week geen blogje was.
Ik hoop dat er deze week iets meer tijd is, maar ga nu eerst weer 3 dagen aan het werk.
Voor iedereen een heel fijne week, geniet van het mooie weer.


3 opmerkingen:

 1. Kan gebeuren Marja..maareh laat het niet weer voorkomen ;-)

  Ik word altijd een beetje ongerust als mensen 'uit hun ritme' niet bloggen, blij dat je er weer bij bent. En nu hup aan de slag maar weer! Groetjes L.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja dat soort weekjes kennen we allemaal. Maar gelukkig waren het allemaal leuke en goede dingen die je van het bloggen af gehouden hebben. Maar nu hebben we natuurlijk wel nog wat te goed van je... ;-)
  Groetjes, M

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe maar lekker rustig aan Marja! Het is veel te mooi weer om te gaan bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails