vrijdag 28 maart 2008

Rozenmerklap
Eindelijk de rozenmerklap is af. Ongeveer een jaar geleden mee begonnen, maar omdat het toch wel een klus is die je niet zo snel even voor een half uurtje oppakt heeft het toch wel heel lang geduurd voordat ie ook helemaal af was.

Maar ik ben er erg blij mee. Nu nog een passe partout maken met een ruitjesstofje en dan in laten lijsten. En dan er een mooi plekje voor zoeken.

7 opmerkingen:

 1. haha nou ik denk dat er altijd albums zullen blijven, t is toch voor veel een hoop twijfelen voordat ze een blog beginnen, moest er zelf ook lang over nadenken haha Ik vind t wel verwarrend waar ik mijn foto's nou moet zetten... op t blog ,of op picassa... ga ze nu denk ik maar eens op picasa zettten .. mag de meisjes daar toch ook niet verwaarlozen he ;)
  groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig geworden Marja! Ik ben nu ook heel benieuwd hoe de merklap ingelijst zal zijn en waar hij komt te hangen. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had het ook al even in je picasa-album geschreven, maar zeg het hier ook nog maar eventjes: wat een prachtige merklap! Ik heb volgens mij deze oude Ariadne (was het niet een borduurspecial, of zelfs een merklappenspecial?) ook nog ergens liggen, vond dit toen ook al zo prachtig! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi Marja! Ik borduurde vroeger (ahem, vóór dat ik kindertjes had, kan ik beter zeggen) heel veel en dit patroon herken ik wel. Nu borduur ik nog maar zelden, meestal kleine motiefjes ergens op. Maar deze rozen zijn echt super mooi geworden! Mijn complimenten, en zoek er een leuk plekje voor uit.

  Fijn weekeinde, mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Marja
  Beautiful your embroidery.I like it.

  Liebe Grüße Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai marja, nog zo'n creatieve vrouw! Ongelooflijk knap wat je allemaal doet. Nog bedankt voor je vriendelijke woorden op mijn blog. tot gauw, yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails