woensdag 11 maart 2009

Weer thuis.

 PICT0094  PICT0095

Nu het hier een beetje voorjaar begint te worden zitten jullie vast niet te wachten op winterfoto's. Maar ik kan het toch niet laten om wat foto's van onze wintersportvakantie te laten zien.

Ik begin maar met wat foto's van het appartement waar we deze week verbleven. Het appartement is van mijn zus en lekker knus ingericht helemaal in de sfeer van het wintersportgebeuren.

PICT0097 PICT0098

 

PICT0100 PICT0101

Ook Frankrijk is in de ban van de hartjes.

 

PICT0103  PICT0104

Het appartement is gelegen in het plaatsje La Chapelle 'd Abondance.

 PICT0116   PICT0124 

Naar de wintersport ga je natuurlijk voor de sneeuw en dat was er dan ook in overvloed. Zoveel zelfs dat we regelmatig de auto uit moesten graven. Wie had het ook al weer over de opwarming van de aarde?

 

PICT0111PICT0072

En zo verschillend kan het zijn. De zon hebben we alleen de laatste dag gezien, maar dat was meteen de gelegenheid om buiten op een terrasje aan de voet van de skipiste te genieten van een heerlijk drankje.

 

PICT0120

Een vakantie waarin we de lange latten niet veel hebben onder gebonden, maar we wel lekker uitgerust zijn. Alhoewel je dat niet zou denken wanneer je onderstaande opsomming leest.

Er een nieuwe familie paashaas geboren is, er nu 8 beren liggen te wachten om gevuld en aangekleed te worden, we natuurlijk teveel gegeten hebben (dat word weer op een houtje bijten deze week, en wat extra bewegen), en gedronken (er is zoveel wijn in Frankrijk en we willen gewoon graag iedere keer een andere soort proeven), La Chapelle 'd Abondance staat bekend om zijn kaas de Abondance smaakte prima bij de Franse wijn of was het juist andersom,veel gelezen hebben, alles gezien hebben wat er maar op tv was, er heelveel sudoko's zijn opgelost, we hebben prachtige wandelingen  gemaakt in deze sprookjesachtige witte wereld, er deze week nog een revanche moet plaatsvinden van het spel rummikub (waarom willen mannen toch zo graag winnen) en ik ook nog een stukje verder ben gekomen met mijn gehaakte sprei (super klusje om in de auto te doen heb ik ontdekt). Al met al een heerlijke week, we kunnen er weer een poosje tegen.

7 opmerkingen:

 1. fijn dat je weer thuis bent en het zo super naar je zin hebt gehad!!!
  welleuk om sneeuw foto's te zien hoor...als het hier maar wegblijft!!hahahaha kom maar op met die lente.
  ziet er gezellig uit de binnenkant van het appartement...

  fijne week verder!
  groetjes manuela.  jeetje...8 beren...jij hebt aardig je best gedaan.... ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,
  nou zo te lezen hebben jullie een hele fijne vakantie gehad, de foto's zien er top uit, wat een sneeuw nog zeg. Ik zit de blaadjes en bloesems zowat uit de bomen te kijken dus voor mij even geen winter meer.
  Ben wel heel benieuwd hoe al die beren eruit gaan zien,maar dat zien we hier vast nog.
  Fijne dag, groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leest gezellig en de kamers bergen zeer bijzondere spullen .
  Die hartjes ...daar ben ik helemaal kwijt van !

  Welkom thuis weer ;o)
  Groetjes Rini

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou nou Marja, je hebt het heerlijk gehad...grote bofferd...en dan ook meteen hier weer van die mooie lentefoto's kunnen maken...megagenieten van je foto's...vooral de foto met schaap en lammetje vind ik zo leuk...hier mochten de schaapjes nog niet naar buiten...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi appartement, en zo mooi ingericht !! Zoiets krijg je in een huur huisje niet. Trouwens in een hotel ook niet !!

  En dan hier weer meteen overgaan tot de lente, jaaaaa..dat is niet gek. Ik vind die tussentijd altijd zo lang duren, van winter tot lente !
  Ik kijk de bloempjes uit de grond !!
  Niet dat ze dan eerder komen !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dan hier ook nog maar een reactie... Ik kom al een kilo aan als ik dit lees....mmmm ja de buitenlucht maakt hongerig! Sneeuwplaatjes blijven toch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oooh, meid, wat mooi waar jullie waren, en zo leuk die hartjes, je hebt toch zekers wat mee naar huis genomen hé? ;)), Fijn weekend, cu

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails