maandag 16 februari 2009

Pink Princess
Jullie hadden nog wat foto's tegoed van mijn give-away beer Pink Princess.
Natuurlijk heb ik er nog eentje gemaakt om als voorbeeld te dienen en gewoon omdat ik de beer met haar roze pakje, zelf ook weer zo leuk vond.


4 opmerkingen:

 1. Wat zal de Princess of Pink blij zijn. Het is weer een snoepie geworden Marja. Ik kan me zo goed voorstellen dat je er nog eentje gemaakt hebt. Dan is het afscheid zeker gemakkelijker.

  De Pip kamer vordert gestaag. De vloer ligt er in maar moet nu nog afgewerkt worden. Mijn B. werkt haast altijd tot 's avonds laat en dan komt het er ook niet altijd van in het weekend. Dit weekend hebben we een kast opgehaald via MP in Zeeland. Zo'n jaren 20 legkast, met van die kleine ruitjes bovenin. Gisteren is hij in elkaar gezet en vandaag heb ik hem geschuurd. Misschien dat ik straks nog even ga verven. Ik heb al gordijnstof maar nu is mijn naaimachine weer kapot. De stik steek werkt niet meer hij blijft op een zigzag staan. Nou ja, gelukkig heb ik nooit haast! Ik spendeer mijn tijd vooral met het maken van plannen, die dan door mijn 15-jarige dochter afgekeurd worden. Ze vindt het haast sneu voor me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zeg gewoonmaar (weer):aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh................. schatje...

  weet je ik begin ondertussen toch ook benieuwd naar jou huis(mini) in deze staat,dus voordat je er wat aan hebt gedaan....misschien een klein fotootje???(please??)

  groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil even zeggen dat ik je beren altijd geweldig vind. Je hebt zo echt je eigen stijl weten te vinden. Het zijn echte "Rosaberen".

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails