vrijdag 16 oktober 2009

One of a kind.Ik had deze beer al eens eerder gemaakt. En omdat iemand er heel erg gek op was hem ik hem nog een keer gemaakt. Maar twee dezelfde beren maken lukt me niet. Er is altijd wel iets anders aan. Door het vullen, de ogen staan anders, de neus is anders. Allemaal unieke excemplaren.
One of a kind. Maar Hansje in hansopje kon ik niet zomaar wegdoen, er moest eerst een nieuwe komen voordat ie ingepakt onderweg kon naar zijn nieuwe bazinnetje. En vandaag was het zover.
Rini ik hoop dat je er blij mee bent je hebt er even op moeten wachten maar hij is met liefde voor je gemaakt.

Deze beer was niet het enige waar ik mee bezig was/ben maar dat houden jullie nog even van me tegoed. Foto's van de sprei, wat herfstdecoratie en inmiddels ben ik alweer met een nieuwe plaid bezig die kan ik nog niet laten zien, het is een cadeautje. Geen 400 blokjes dit keer maar 64 en er zijn er 43 af. De plaid gaat in november mee naar Frankrijk. Mijn zus kan in haar appartement in het wintersportgebied wel een lekker plaidje op de bank gebruiken. Kan ze er 's avonds lekker onder kruipen met een boek en een glaasje wijn binnen handbereik.

Ik wens jullie een geweldig weekend toe en tot gauw.

9 opmerkingen:

 1. Marja , wat ben ik hier geweldig blij mee !!!
  Het kwam toch nog als een totale verrassing toen de TNT aan de deur kwam met een mooi ingepakt pakketje met natuurlijk een rozenpapiertje eromheen .
  Liev, lieve Marja , ik zal Hansje een goed plekje in mijn huis geven !!
  Lieve groeten van Rini

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sehr schöne Bären, mit so viel Liebe gemacht....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. GEWELDIG!! Weer!! Ik ben in opdracht ;-) nog even door je hele blog gelopen; een feest...en nu nog kiezen, da's minder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOO, wat een droomberen maak je toch!!! Prachtig, ik zou willen dat ik dat ook kon maken. Misschien moet ik maar eens een workshop doen of zo. Een workshop of 3, hahaha denk ik, want ik heb hier geen kaas van gegeten.... Ik vind ze zo mooi en lief, die snoetjes hebben echt expressie!! Práchtig!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Das ist wieder ein sooo süßes Kerlchen- Have a nice Weekend -Hugs Gaby :O))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een super liefie is dat!! Rini is een bof bips:O).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful bear!
  Happy New year
  x Julie x

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails