vrijdag 16 oktober 2009

Een beetje van alles wat.


Mijn laatste post was op 22 september, 3 weken geleden alweer. Ik ga niet vertellen dat ik het druk heb gehad. Want tegenwoordig is in 9 van de 10 gevallen zo dat wanneer ik iemand vraag hoe het met haar of hem gaat  standaard als antwoord krijg "goed maar zo druk"!!!! En dan ga ik bijna gillen. Natuurlijk leven we in een hectische tijd maar zijn we er nog altijd zelf bij om af en toe gewoon eens nee !!! te zeggen. 
Vergeet vooral niet dat je van leuk dingen doen ook moe kunt worden. De laatste 3 weken zijn gewoon om gevlogen. Lekker bezig zijn met van alles en nog wat, er stiekem nog een weekje tussenuit geweest met de caravan, beetje beren, beetje knutselen, een beetje lezen, een beetje hardlopen, een beetje wandelen, een beetje boel werken, een beetje huishouden, oppassen, bij vriendinnen op bezoek. En dan is een uur, dag, week zo voorbij. En verwaarloos ik mijn blogs een beetje maar dat ga ik zeker weer goed maken.
Inmiddels is het echt wel herfst en hebben we genoten van een prachtige week in het Teutoburgerwald. De herfstkleuren waren duidelijk aanwezig.
Ik heb nog een Hansje in hansopje gemaakt want de ander is vandaag ingepakt en onderweg naar zijn nieuwe bazinnetje. Ze heeft er even op moeten wachten maar ik hoop dat ze er blij mee zal zijn en ie een mooi plekje krijgt. Want Hansje doe ik niet zo maar weg !!!!!
Twee dezelfde beren maken valt niet mee en lukt gewoon niet, de oogjes staan weer net even anders, de neus is net even wat groter, kleiner, meer vierkant meer rond, Eigenlijk is iedere beer een uniek excemplaar.
One of a kind.

En op de blog van Jeanette zag ik een hart van Hortensia bloemen dat vond ik zo leuk dat ik hem ook gemaakt heb. Hij hangt nu aan de sleutel van de kast mooi te zijn.Eigenlijk valt er nog veel meer te vertellen maar ik hoop vanaf volgende week weer mijn blogs regelmatiger te gaan bijhouden. Dus jullie houden nog foto's van onze vakantie, veel geknutsel en rommelmarkt en kringloopaanwinsten tegoed.
Voor iedereen een heel fijn weekend, trek de wandelschoenen aan en geniet van de mooie herfstkleuren, paddestoelen en al het andere moois.11 opmerkingen:

 1. Hoi Marja, leuk weer wat van je te lezen. Ja druk-druk-druk, je heb dat voor het grootste deel zelf in de hand, we willen gewoon tèveel in een dag stoppen.
  Wat een prachtige foto's, vooral de eerste met de paddestoel is prachtig. Jij bent weer heerlijk creatief bezig geweest, mooi hart van Hortensia's en de beertjes zijn ook prachtig.
  Fijn weekend.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, inderdaad iedereen is tegenwoordig druk met van alles en nog wat. Jij bent ook leuk druk geweest. Mooi hart gemaakt en de beertjes zijn ook mooi.

  groetjes en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tijd vliegt inderdaad. Een week is ook eigenlijk niks, hoe je hem ook opvult. Je paddestoelen foto's zijn prachtig, vooral die aangegeten door de slakjes. En het is toch juist goed dat je beren niet precies het zelfde zijn, dat maakt ze inderdaad uniek. En ook echt handwerk. Geen fabriekswerk.
  Tot de volgende post!
  Groetjes Antoinette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marja, gezellig dat je er weer bent. Het is gewoon waar wat je schrijft, iedereen heeft 24 uur in een dag en het is maar net wat je er mee doet. Al die fijne dingen die je noemt nemen gewoon veel tijd en zijn heerlijk om mee bezig te zijn. Dus je hebt het niet druk in negatieve zin, maar HEERLIJK druk. Druk waar een mens juist ontzettend veel energie van krijgt, mooier kan je het niet hebben, toch. De weken vliegen dan voorbij. Je Hansje in hansopje is zo schattig, wat een lieflijk beertje. Geweldig dat je dat zo mooi kan maken. En wat is de natuur weer wonderbaaarlijk mooi hé in deze periode van het jaar, steeds weer genieten. Prachtige foto's heb je geplaatst.

  Een heerlijk kleurrijk weekend gewenst,
  groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goeie Morgen, Wel heel leuk dat je nu weer geschreven hebt. Ik vind jouw beren toch zo lief ! Hoe lang ben je nu met zo'n beer bezig ?
  Ik besef dat inderdaad de tijd ook vol leuke dingen voorbijvliegt. Daarom heb ik de pest in als ik, zoals deze week, zo ziek ben...zonde van mijn leuke-dingen-tijd.
  Fijn wekkend.
  Godeliva van Ariadone

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's Marja, je beertje Hansje en je hortensia hart zijn prachtig! Altijd tijd tekort hè? Je kunt je toch niet voorstellen dat er mensen zijn die zich vervelen? Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marja, Ja, we hebben het altijd druk he? Maar nietsdoen is toch ook niet leuk? Je hoopt alleen dat je druk bent met leuke dingen! Mijn dagen vliegen ook altijd om, gewoon omdat ik nog zoveel leuke dingen moet doen...
  Hansje is super geworden en de krans is ook heel mooi!! Ik zit mij net te bedenken dat je eigenlijk ansichtkaarten moet gaan maken van je prachtige berenfoto's...
  Groetjes en een fijne week toegewenst, Mama Lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je Hansje voor Rini hebt bestemd. Ik las het op haar blog. Verder is je hartekrans heel erg mooi.Maar wat een kleine terrorist die deze prachtige paddestoel aan het verorberen is. Leuk dat je het opmerkte en er foto's van hebt gemaakt!
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klopt helemaal....de tijd vliegt!En idd je hebt het zo druk als je zelf wil!! Maar nee zeggen is moeilijk!

  Je beertje is weer goed geslaagd!!

  Ook je krans is mooi, ik heb er ook al een gemaakt,van een oude metalen kleerhanger!Daar zit meteen al een ophangoog aan!
  Leuk om te doen zoiets,niet?

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, ook hier vliegt de tijd, zou 'em af en toe wel vast willen houden, maar helaas.... dat gaat niet lukken. Bij jou allemaal leuke dingen zo te horen en te zien. Ik ben weer hopeloos verliefd op je schattige beertje. Wat een lieverdje! En je kransje is ook al zo mooi. Gewoon lekker zo doorgaan, dan genieten wij met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad de dagen vliegen voorbij met ook "gewone" dingen.... nou moet ik zeggen dat ik de kunst van die prachtige beren maken niet gewoon vind hoor !!!!
  Och, die Hans, wat een schat :) wordt je niet vreselijk blij als er zoiets bijzonders uit je handen komt ?
  Fijne week nog, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails