donderdag 29 oktober 2009

De Tijd van het Binnen Genieten.


De tijd van het binnen genieten is weer aangebroken. Natuurlijk niet vergeten om ook naar buiten te gaan voor een stevige herfstwandeling want buiten zijn is niet alleen goed voor lichaam maar ook voor het hoofd. En bovendien valt er heelveel te genieten. De bomen hebben de prachtigste kleuren  en paddestoelen zijn er door het zachte weer volop. Ik blijf nog altijd hopen om die ene kabouter te vinden, die het huishouden voor me wil doen zodat ik nog meer tijd heb om te knutselen.
Van de chrysanten uit mijn volkstuin, lees meer over onze volkstuin op mijn andere blog
RosesFruitandMore, maakt ik wat gezellige hoekjes in huis. Een chrysantentaart, ik vulde verschillende vaasjes met chrysanten en ook nog een glazenrekje. Waardoor de Chrysant opeens wel leuk wordt.

Van de miniappeltjes die ik van iemand kreeg (lees op mijn andere blog RosesFruitandMore) maakte ik deze pot en nog een krans

Deze doos kreeg een metamorfose van scrappapier en een stukje bolletjes kant. Voor zo'n knutselaar en verzamelaar als ik kun je nooit opruimmogelijkheden genoeg hebben. Er zullen er dus nog wel meer volgen.

De soepterrine van mijn 't Molentje servies maakte ik al eens eerder op in paassferen. Nu heb ik de schaal gevuld met klimop, eucalyptus en wat coniferengroen. Als bloemen gebruikte ik roosjes en sierkooltjes.

10 opmerkingen:

 1. Ha, dan kan ik hier nog iets over je appeltjes zeggen, want daar was ik net niet aan toegekomen: heel leuk, ook het verhaal er achter, hoe je ieder jaar weer aan je appeltjes komt. Het is nog steeds niet echt binnen zit weer hè? Hier slaat 's ochtends zelfs de kachel niet aan, omdat het nog te warm in huis is! Je doos is ook leuk geworden, net wat je zegt: je kunt geen opbergmogelijkheden genoeg hebben! Ik ben echt een dozenmens; ik bewaar alle mooie doosjes. Als dan de meteropnemer plotseling komt moeten er eerst 50.000 dozen verwijderd worden da's minder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he, al die herfstdingen. Gek dat die tot veel meer knutselen aanzetten!!!Maar wel leuk!
  Ik denk dat je bedoelde een appeltjestaart? Hortensias zie ik niet!!

  En die dozen is ook heel leuk om te doen, niet? Ik ben er ook mee bezig op dit moment!

  Groetjes en een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marja,
  eindelijk weer eens een reactie van mij, de kleuren van de chrysanten zijn prachtig en je appeltjes taart is ook al zo mooi gemaakt.Heerlijk hoor om zo aan de herfstknutsel te zijn.Ook je bewaardoos is super en volgens mij heel leuk om te doen.
  Fijn weekend, groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sorry voor mijn lange afwezigheid...wat heb je weer een prachtige foto's gemaakt!! En ja alles uit de laatste post staat in mijn huis.....ik schrik er zelf ook van....liefs, sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello my dear frind! You made fantastic decorations!!! I love them and your box...is faboulous!
  Wish you a nice new week!
  Vale

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent heerlijk aan de slag geweest !
  Lief dat bolletje met mini appeltjes !
  Marja , ik heb Hansje Hansopje op mijn blog gezet !
  Lieve groet van Rini

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hay Marja,

  Wat een mooie romatische beertjes en een mooie groenstukjes..
  Volgens mij ben je een echte creatieve duizendpoot..

  Ik hoop snel weer iets van je te mogen horen..

  Liefs en goeds,
  Marijke van Ooijen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Marja,

  Ik wil je een Award geven, omdat je zulke mooie en bijzondere beren maakt, en zulke mooie groendecoraties, en ik kan zo nog wel even doorgaan..
  Je ziet ook echt dat je dit met zoveel liefde maakt.

  Je kan je Awards op mijn blog ophalen.

  Liefs,
  Marijke van Ooijen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben gelijk van je ene blog naar de andere gehopt zoals je ziet en ook hier zijn weer allemaal leuke dingen te zien! Mooi die pot met appeltjes! En die doos is ook al zo leuk geworden!
  Ik las dat je cursussen halve dagdelen zijn, tja, dat gaat voor mij niet lukken. Mocht je er ooit nog eens een hele dag workshop geven, dan houd ik me aanbevolen!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails