vrijdag 22 mei 2009

Tussen de bedrijven door.Tussen alle andere bezigheden door probeer ik toch altijd nog even tijd te maken voor een nieuwe beer of ander handwerk. Haken gaat altijd dat pak je snel even op. Voor het beren heb je wat meer ruimte en tijd nodig. Deze beer heb ik gemaakt op de berencursus bij Jacqueline. 1 0f 2 keer per jaar komt hetzelfde groepje bij haar om weer een beer te maken en een beetje bij te kletsen. Er gaan geruchten !!!! dat ze er mee wil stoppen want ze heeft haar hart verloren aan het swappen. Jammer Jacq (ik weet dat je dit leest) want het blijft gezellig om bij je te komen en met weer iets leuks naar huis te gaan. En we kunnen het best allemaal zelf, maar de gezelligheid is ook een reden om steeds bij je terug te komen.
Verder liggen er nog twee berentweelingen te wachten om aangekleed te worden dus die houden jullie nog even van met tegoed.
14 opmerkingen:

 1. Een schatje weer en je tweelingen worden vast ook weer heel erg leuk. Wat is nou 2 keer per jaar moet je maar tegen de juf zeggen en: gaat er iets boven echte gezelligheid? Ik kan me zo voorstellen dat je dat toch gaat missen. Ik wens jullie een heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. That is one of the sweetest bears ever.
  Cx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even tussendoor, nou t is weer n dotje, ook de kleertjes heel leuk!
  * marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, wat ik al niet kan losmaken.... maar ben nog geen 50 jaar en ga misschien met leuke mensen nog wel verder:) Het beertje is erg leuk geworden en zeer fotogeniek. Ook de kleertjes komen goed tot uiting, dank je wel moeder Ans!! Hoe is het met de voetjes...fijne vakantie en tot in het najaar!

  Beregroetjes,
  Jacq

  BeantwoordenVerwijderen
 5. meid, wat is het weer een plaatje, zo mooi. Wat heb je toch een gave, liefs van mie, Jeany

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi meid, kom nog ens ff gluren naar je prachtige beer, en je vertellen dat er een remedie is voor swapvrees!!!!! Let op, goed luisteren!!! ik zou het gewoon doen!!!!!!! :))))) Maare, ik moet eerlijk toegeven dat ik wel niet meer meedoe met wichteln, dus op thema iets maken voor een ander, bij het osternwichteln is dat misgegaan, iemand heeft helemaal niets gekregen, terwijl diegene die iets had moeten maken voor die persoon, wel iets kreeg, gemeen he. meedoen om te krijgen, maar dan zelf niks terug doen. Dat snap ik nou niet. Maar, met die swapps, weet je het thema, meestal zeggen ze ook nog de kleur en materiaal en zo, dus dan weet je, dat komt goed, Lili heeft toch ook zo'n leuke wap met Marie-antoinette gedaan. Dan weet je al een beetje wat je kunt verwachten, dat vind ik wel fijn, dus bij de inchies blijf ik lekker swappen, maar bij wichteln doe ik niet mee mee. Moet kunnen. Dus...... gewoon doen!!!!! We moeten zelf eens een swap organiseren, of nog beter, we laten het lIli doen, hahahahaha, fijn weekend, liefs van mie jeany

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allerliebst sieht das Bärchen aus und so schöne Kleidung die er trägt, ganz traumhaft.

  Liebe Grüsse Melontha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Verlosung!!!Mit machen!!!Weiter sagen!!!

  Danke

  LG

  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh, this Bearly is or so beautyfull :o)) Hugs Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This sweet bear is very sweet and I loved Goldie

  Deanna :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Marja
  Ve gegaan, maar zelfs dat is goed, dus ik helemaal nieuw voor je blog!
  Uw beren en konijnen zijn nog steeds mooi ... je bent een goede bron van inspiratie voor mij ...
  Kisses en goed je te zien hier ... erg koud!
  Malu

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zit met verbazing naar al jou beertje te kijken. Zo leuk...

  En... mijn Token of Love, daar ben ik al zeker een jaar geleden mee begonnen hoor. Moest alleen nog afgemaakt worden. Dat koste me maar twee dagen tijd. Heerlijk om dingen af te maken...

  Geeft een heel opgeruimd gevoel. Dus voorlopig voor mij toch geen nieuw werkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi, my name is Elena I come from Italy. I love doll's house and miniatures and also TEDDY BEARS! Do you create yourself these beautiful bears?
  Kiss, Elena
  (www.mondodifavola@blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails