maandag 19 mei 2008

Kleine kinderen worden groot.


Kleintjes worden groot en dat betekend op jezelf gaan wonen en wat is er dan leuker om samen met je dochter spullen voor het nieuwe huis te gaan uitzoeken. Natuurlijk doe je dat met de man waarmee je gaat samenwonen maar vanmiddag zijn moeder en dochter samen op pad geweest om te gaan kijken wat het waarschijnlijk gaat worden.
Mijn dochter en haar vriend hebben een appartement gekocht en 16 juni krijgen ze daar de sleutel van. En wat ik zo leuk en gezellig vind we wonen straks nog geen 100 meter bij elkaar vandaan, de indeling en grootte is hetzelfde als ons appartement dus kunnen ze zich er al een voorstelling van maken van hoe het kan gaan worden.
Dit is zo leuk om te doen zeker als wonen je hobby is, maar wat komt er veel op ze af. Ze wonen nu allebei nog thuis dus moeten echt alles aanschaffen en daarbij ook nog een keuken en badkamer uitzoeken dus dat wordt veel shoppen de komende tijd. Bank, eettafel, stoelen, bed, gordijnen, vloeren, keuken, badkamer, servies enz. een heel huis inrichten dus.
Maar ik vindt het niet erg dat ze mij vragen of ik ook mee wil nee hoor hardstikke leuk is dat.
Vanmiddag was ons eerste bezoekje aan de meubelboulevard. Bij mijn dochter geen roosjes servies en veel prullaria maar allemaal iets strakker met leuke kleurtjes en accesoires. Ik hou jullie op de hoogte.
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

 1. Wat gezellig. Toen ik het huis uit ging (ik was toen nog alleen) heb ik mijn moeder vaak meegenomen als ik ging shoppen voor de flat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat je dochter zo dichtbij komt wonen, dan is ze toch nog niet helemaal weg. Woonshoppen is natuurlijk ook geen straf. Jij lijkt me trouwens wel een type die zich in een (iets) andere smaak kan verplaatsen. Heel veel plezier met het inrichten samen met je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes hoor met dochter en haar wederhelft. Leuk dat je dochter ook mamma meeneemt, niet alle dochters doen dat volgens mij.

  Ps. gaan we nog mini-swappen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig samen met je dochter op stap! De mening van mama wordt (meestal!) toch nog wel op prijs gesteld! En wie weet staat over 20 jaar bij haar ook wel een bloemetjesservies in de kast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love your teddy bears, you're so clever to do that and make them antique looking. I also like your photos of the flowers and blossom. I must upload some that I have. Nice to visit ou.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wens je dochter veel succes en plezier met het inrichten van haar eigen nestje. En fijn dat ze zo lekker dichtbij blijft wonen.
  Groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je je dochter nog zo dichtbij hebt. Leuk zeg samen een beetje kiezen, kijken, echte voorpret.
  Genier er maar van!

  fijne zondag,

  groetjes,
  Solange

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails