maandag 6 december 2010

Handige ha(o)nden.


Hoi, hoi lieve bloglezers, long time no see.
En dat komt eigenlijk doordat mijn baasjes hebben bedacht om te gaan verhuizen. En verhuizen betekend een boel gedoe dat weten jullie vast wel. Maar ook een heleboel leuks. Want weet je wat ze hebben bedacht? We gaan in de polder wonen. Daar kan ik nog veel meer rennen en zwemmen.
Ik mag steeds mee naar ons nieuwe huisje en omdat ik een beetje nieuwsgierig ben stop ik mijn sik (ik ben geen geit maar heb wel een sik) weleens in een blik verf om de kleur wat beter te kunnen beoordelen.
Nu vinden mijn baasjes dat niet altijd even leuk, alhoewel ze er toch ook wel een beetje om moeten lachenen ik ook moet poseren voor de foto.
Hoe vinden jullie deze kleur. Midden taupe is ie genaamd en hiermee hebben ze een deel van de kamermuren gekleurd.
Over kleuren gesproken........Gele vloerbedekking met een zwarte streep (er loopt een streepje door) is niet echt de kleur waar mijn bazin voor valt. Dit gaat er echt uit hoorde ik haar zeggen en dat gaat dan ook vervangen worden door laminaat. Hebben ze speciaal voor mij genomen zeggen ze, kan ik nog eens met vieze poten naar binnen lopen. En daar heb ik geen moeite mee want volgens mijn baasje is één van mijn ouders een varken geweest. Ik doe niets liever dan languit in een baggersloot of plas te gaan liggen en dan neem je wel eens iets mee naar huis. 


We, mijn maatje poes Winnie en ik, krijgen hier heel veel extra speelruimte erbij, een kamer van wel 50 m2, dat wordt veel rennen en achter elkaar aan zitten denk ik.Zoals julie hier kunnen zien is de kamer nog wel erg wit en dat past niet zo heel erg bij mijn baasjes, dus inmiddels zijn alle wandjes voorzien van een kleurtje. Hier volgen nog foto's van natuurlijk maar bazin ligt nu met een griep op de bank en heeft niet zoveel zin om de foto's op de computer te zetten. Maar ze laat weten dat jullie ze tegoed houden.Dit is de keuken waar weer de lekkerste hondenhapjes bereid gaan worden, of komen die gewoon uit een zak ? Wie plakt er nu linoleum op de muur, en dan ook nog met bizonkit. Maar inmiddels is het eraf. Dit was ook niet echt haar smaak (baasje heeft ook wel iets!!!! te vertellen hoor). 
Deze kamer gaat de nieuwe hobbykamer van mijn bazin worden, hier kan ze straks weer naar hartelust frutsen en prutsen met lapjes, papier enz. En zal ik trouw aan haar voeten liggen.


En hier dan een voor en na foto, want jullie willen vast wel zien wat er de laatste weekenden is gedaan. Ze hebben niet stilgezeten die twee. Als allereerste was de slaapkamer aan de beurt. Sfeervol geworden hé?En baasje zou baasje niet zijn wanneer er niet alvast een klein beetje decoratie was aangebracht.


Zonnebrillen bij de hand !!!!!
Een kloddertje rose hier, een kloddertje rose daar. Jullie geloven je ogen niet denk ik. En wees gerust het is inmiddels al weer bedekt met een wat bescheidener kleur. Dat krijg je als je je laat inspireren door een kleurenstyliste.......heel veel kleur.
Zelfs mijn bazinnetje, haar favoriete kleur is rose, vond dit toch te. Had ze eerst als Brugman moeten praten om baasje zover te krijgen om eens iets heel anders te doen, dit werd haar ook teveel.Om een beetje een idee te krijgen van de indeling van de kamer een plattegrond.
En wil je de plattegrond in 3d zien klik dan hier -> http://pl.an/5c6avb


Verder moet ik van mijn baasje(s) laten weten dat ze de komende tijd niet zoveel tijd zal hebben om jullie bezoekjes te brengen en een berichtje achter te laten. Maar als er tijd en energie over is houdt ze jullie natuurlijk op de hoogte van alles via haar blogs.

Verder wil ze jullie een warme, sfeervolle, gezellige en liefdevolle decembermaand toewensen.

8 opmerkingen:

 1. Wens jij je baasje(s) maar heel fijne Feestdagen toe....en succes met de verhuizing!!

  Lieve groetjes van Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou meer ruimte om te rennen en ravotten is nooit weg.
  Ik dacht eerst even dat je grijs was, maar dat was dus verf. Ik ben benieuwd hoe het rose jou stond.
  Succes met de drukte rond de verhuizing.
  Groetjes, Joni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooo, wat ben je schattig met je mooie geverfde sik!!! Hahaha, ik vind dat je baasjes een mooi licht huis hebben uitgekozen en met de beloofde ren- en ravot ruimte zit je helemaal snor!!

  Ik vind de slaapkamer ook prachtig van kleur geworden en ja, dat roze bij de keuken was wel héél erg veel roze, gelukkig vind baasje het niet erg er nog een kleurtje overheen te zwiepen... Doe je baasje(s) maar de groetjes en een beterschapspoot en dat ze fijn weer verder kan met je nieuwe thuis!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig appartement! Ik kan het zo nog beter zien Marja! Ik zit een beetje in de lappenmand, niets ernstig, een flinke verkoudheid met flink opgezette klieren en goed hoesten. Florence Nightingale is helaas niet aanwezig, want B. ligt naast me en die is er nog veel ernstiger aan toe met een fiks abces (ong. 10 cm) in zijn achterste, dus als ik even bij de mensen ben doe ik boodschappen, maak ik soep, pers ik sinaasappels uit en mondjesmaat doe ik de pc aan.
  Roze is niet gemakkelijk. Ik heb bij de make over van onze voorkamer roze gordijnen gemaakt (de kleur is net iets te zalm, maar ja) en de kleur roze die ik uitgezocht had was weer veel te zuurstok. De volgende kleur roze heb ik maar gelaten, maar is eigenlijk nog net te roze...Zou het soms aan de kleur liggen?! Ik wens jullie heel veel geluk in jullie nieuwe huis en heel veel succes met klussen, maar dat gaat helemaal goed komen natuurlijk. Als ik opgeknapt ben laat ik weer wat van me horen. Zondag as is Eva jarig en ik moet nog alles doen (hihi ik zit hier nog met versieringen van Halloween shshshhs!) Ik had gedacht dat we zaterdag al de boom gezet zouden hebben, maar goed weer en wind èn ziekte gooiden roet in het eten. Dus reken maar op na het weekend...groetjes L.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, wat een koortsachtige reactie:
  ik bedoel met kleur de kleur van de verf! Ja de kleur van de gordijnen is ook net niet helemaal goed. Maar als je daarna kleur leest zou je ook muurverf kunnen lezen. Verder zou ik ook wel wat meer komma's hebben kunnen gebruiken: Maar goed, weer en wind en ziekte gooiden roet in het eten. En nu ga ik snel weer naar bed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So sweet a post, Marja! Hope you have fun decorating your new nest! Love the pink wall :)
  Monicax.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi baartje(sik) heb je gekregen hoor.
  Geef je baasjes maar een dikke poot en een dikke lik en wens ze heel veel succes toe met de verhuizing, daar komt altijd veel bij kijken.
  Lieve groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha kijk die schat nu zitten met z'n verfsikje. Wat een werk hé verhuizen maar jullie hebben wel een geweldige ruimte als ik het zo bekijk. Straks als alles weer mooi is ingericht dan vergeet je het ook wel weer snel moet je maar denken.

  Je header is werkelijk SCHITTEREND!!! Moet er gewoon steeds naar kijken.

  Een heel fijn weekend,
  lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails