donderdag 13 mei 2010

Prinses op de erwt ???


Hallo allemaal daar ben ik weer even. Vrouwtje heeft even geen tijd om een nieuw stukje te maken zodat ze het maar weer, aan mij overlaat. Ze is druk bezig met een post op haar andere blog Rosabears te schrijven. Moet je zeker ook eens een kijkje nemen, is zeer de moeite waard en gaat vooral over huis en knutselen. Er is daar ook nog een give-away te verdienen.
Het gaat hier allemaal hardstikke goed met mij. Ik heb het prima naar mijn zin in huize Rosabears. Man wat word ik verwend. Goed eten, op zijn tijd naar buiten, prima hondenkoekjes, vaak en veel spelen en natuurlijk ook een beetje slapen. En zal ik jullie wat vertellen ik ben zelfs zo braaf dat ik bijna niet meer in de bens hoef. Ik mag als ik alleen thuis ben (niet helemaal alleen want er loopt ook nog een nep kater in huis rond) zelfs al helemaal los lopen. En dat is heel fijn dus waag ik het echt niet om ook maar iets te slopen. Okee, okee mijn baasjes moeten wel de rieten manden op een plek zetten waar ik er niet bij kan komen want dat knaagt zo lekker. Maar verder laat ik alles met rust.


Zoals jullie kunnen zien gaat het groeien goed en begin al een flinke hond te worden. 5 maanden ben ik nu en weeg alweer zo'n 20 kilo. Trappen lopen had ik al heel snel door. Tenminste ik durfde wel naar boven maar naar beneden is toch wel een beetje eng. Maar mijn vrouwtje vond me nu toch echt te zwaar om naar beneden te tillen en met een beetje tegenstribbelen van mijn kant heeft ze me nu toch zo ver dat ik het bijna helemaal alleen durf.

Hoe vinden jullie mijn "room with a vieuw" ? Kijk, 4 hoog zie je niet zoveel maar ik heb ontdekt dat wanneer ik op deze manden spring ik toch van het buiten kan genieten. Slim hondje toch ?

Ik moest wel even van het vrouwtje doorgeven dat er weer heel hard in de tuin gewerkt wordt en dat ze daar jullie binnenkort van zal berichten.

2 opmerkingen:

  1. Super dat je niks sloopt zeg! Errug volwassen voor een hond van 5 maanden. Als ik je baasje was dan glom ik van trots. Over glimmen gesproken.. wat heb je mooi haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een kanjer, om trots op te zijn!!!!
    Succes in de tuin voor het baasje en we zijn benieuwd naar de foto's.
    Groetjes Madelon

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails