woensdag 17 maart 2010

De avonturen van en met een hond.

Laat ik mij even voorstellen, ik ben Luna een labradoodle pup van 3 maanden oud. Sinds 7 weken woon ik bij mijn nieuwe baas en bazinnetje. Tenminste !!! zij denken dat zij de baas zijn maar helemaal waar is dat natuurlijk niet. Want heel vaak doe ik toch lekker mij eigen zin. Zo heb ik het voor elkaar gekregen dat ik toen ik net in mijn nieuwe huis kwam wonen gewoon heerlijk 3 nachten tussen in heb geslapen. Gewoon een beetje hard en zielig gaan huilen en het lukt. Na die 3 nachten was ik het wel een beetje zat, ze kunnen niet erg goed stil liggen en daardoor hielden ze me maar uit mijn slaap.
 Weten ze dan niet dat een pup heel veel slaap nodig heeft om te groeien ?
Daarom ben ik de vierde nacht maar lekker in mijn eigen kooitje gaan slapen. Die kooi moet ik af en toe wel delen met een dikke rode kater (nepkater eigenlijk maar om vriendjes te blijven blijft dat maar onder ons).


Mijn baas en bazin gaan graag met me lopen en ik vind het dan heel leuk om even lekker in de modder te gaan liggen rollen en met andere honden te spelen. Ze vinden dan wel dat ik een beetje ga stinken dus moet ik met ze mee onder de douche. Dat vind ik helemaal niet erg.
Er komt ook af en toe een klein jongetje bij ons spelen. Eindelijk iemand van mijn eigen afmetingen en we zijn dan ook al de allerbeste vriendjes geworden. Kinderen vind ik zowiezo leuk, maar zij vinden mij niet altijd leuk...mischien ben ik iets te enthousiast.
Nog iets wat ik heel graag doe is samen met de bazin gaan hardlopen. 3x in de week trekken wij de stoute schoenen aan en lopen een rondje hard. Nog niet zo heel ver want het vrouwtje zegt dat ik nog niet zo veel achter elkaar mag lopen. Ik denk dat het meer een excuus voor haar is, want nadat we klaar zijn hangt haar tong op haar schoenen en ben ik nog hardstikke fit en wil nog wel even met een stok rennen en spelen.
Maar leuk is het wel zo samen.

Groetjes  Luna. (mijn baasje wil ook nog even wat zeggen)En dan gaat het tuinseizoen eindelijk weer beginnen. Na een winter met veel sneeuw en vorst hebben we afgelopen zondag weer even heerlijk in de tuin gewerkt. Het fototoestel had ik thuis laten liggen dus de dat houden jullie tegoed. Maar hier alvast wat lente achtige foto's van voorjaarsbloemen.

4 opmerkingen:

 1. Haha, Marja ik geloof dat je toch een wachtwoord op die pc moet zetten! Maar Luna kan schrijven als de beste hoor en zo horen wij ook nog eens wat. Enige foto's met je kleinzoon. En die van de 2 huisdieren in de bench is ook te leuk! Hup snel naar buiten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg, heel veel geluk met Luna. Fijn he dat alles weer gaat groeien buiten.
  groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hay Marja,

  Wat een schatje is Luna..de ondeugd straalt er van af..geweldig zijn je fotos!

  En je kleinzoon is een lekker krullekoppie, geniet er maar lekker van..

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Marja, wat een heerlijk fotos weer, et is toch een schatje he, beide hoor, of beter gezegd met zijn 3-en, hahahaha, leuke fotos, liefs van mij, Janine

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails