vrijdag 5 februari 2010

Bunnybin-Winkeltje


Twee weken geleden kreeg ik een e-mail van Paula van de BunnyBin stichting. Een stichting voor opvang en herplaatsing van thuisloze konijnen. Zij was op mijn blog terecht gekomen en had daar de konijntjes eierwarmers gezien. Ze wilde ze graag verkopen in haar webwinkel. Jammer genoeg waren ze te duur voor haar winkeltje. Maar ze stuurde me een foto mee van een ander soort gebreide eierwarmers welke ze ongeveer in gedachte had. Aangezien ik het toch wel jammer vond dat het niet doorging, ben ik dezelfde avond gaan zitten met een bol wol en haaknaald. Met deze eierwarmers als resultaat. En Paula bestelde er meteen 20 voor haar winkeltje. Ik ben meteen aan de slag gegaan en heb ze opgestuurd.
Met als resultaat dat mijn eigen gehaakte (ben best een beetje trots) eierwarmers te koop worden aangeboden.

Wil je meer weten over de BunnyBin stichting klik hieronder op de link.

Hieronder de link naar de webwinkel waar mijn eierwarmers op staan.

4 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd Marja! Hartstikke leuk! Je kunt trots zijn op je mooie werk! Ik ga gelijk de links eens bekijken. Ik wens je een heerlijk weekend, geniet maar van je succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Good for you - those are so cute!
  Have a good week end,
  Carolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou zeg,dat is toch ontzettend leuk

  Groetjes, Lilly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg! Het zijn dan ook snoezige eierwarmertjes!
  Ik las net je commetn bij me oever stitchery,nou volgens mij is dat voor jou supermakkelijk! Je neemt een leuke stitchery afbeelding over van internet. Dmv een lichtbak (of tegen het raam houden, maar dat lijkt me wat lastiger) neem je het patroontje over op de stof. En dan borduur je met kleine stiksteekjes over de lijntjes. Je kunt dit in 1 kleur houden zoals ikzelf doe, maar natuurijk ook met allerlei kleurtjes. Het is heel makkelijk en superleuk- en verslavend om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails