woensdag 20 januari 2010

Giant Granny


Ik heb de smaak te pakken. Inplaats van kleine granny's heb ik me eens gewaagd aan een reuzen granny. Hetzelfde patroon als in de vorige post, maar door de 6e toer steeds te herhalen  krijg je dit resultaat.
De afmeting van deze plaid is 110 cm. bij 110 cm.
En er zijn 7 bollen Royal van de Zeeman voor gebruikt.
Haaknaald nr. 3
De plaid was klaar en ik had nog een klein beetje wol over voor deze eierwarmer. Onze kleinzoon vind het helemaal geweldig om als ie bij ons slaapt en ontbijt zijn eitje verstopt te krijgen onder een eierwarmer.
Vorig jaar maakte ik deze eierwarmers Link naar andere paashaasjes, en nu weer eens iets anders.
Een patroon had ik niet, maar door gewoon een beetje te prutsen werd het al snel dit konijntje.


8 opmerkingen:

 1. Je hebt echt de smaak te pakken!! Als ik die foto's zie, krijg ik er ook zin in. Volgens mij heb ik niet eens een haaknaald in huis, maar die zal de Zeeman toch ook wel hebben bij de wol? Ik ga binnenkort toch maar 's winkelen. Als 't dan heel hard gaat kriebelen, kan ik tenminste beginnen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tempo! Maar hij is leuk geworden en hij ziet er heerlijk comfortabel uit. De haasjes zijn ook erg schattig, kan me voorstellen dat je kleinzoon daar helemaal vrolijk van wordt, dat wordt ik namelijk ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Terwijl ik hier nog een beetje over de stencils van de 3 Suisses zit te mijmeren heb jij alweer een werkstuk af! Mooie kleur ook bij je interieur! Maareh ga je er nou ook wel eens lekker mee zitten? Of gebruik je hem meer voor je kleinzoon, terwijl hij lekker op de bank ligt lees jij hem voor terwijl je onderwijl haakt...ja, zo zie ik het meer voor me! Het konijntje vind ik ook heel geslaagd. Ik vond dit konijntje ook zo leuk: http://52flea.blogspot.com/2010/01/hearts-and-hope.html
  Op de site van de genoemde dame zag ik hem zo gauw niet, vandaar dat ik het maar even zo doe.
  De zon is er vandaag gelukkig weer, dan gaat de tuin zeker ook weer kriebelen? Hier zag ik dat de Camellia's en de Helleborus in de knop staan, dan wordt het alweer leuker! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat ziet er heel leuk uit, prachtig
  fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is toch ook weer prachtig!!! En dan dat haasje... wat een schatje!!! Nu weet ik het zeker: ik moet echt leren haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vaart heb jij met haken! Mooi, deze deken! Lekker warm, zo in de winter he? Overigens, ook lekker als je buiten zit op een kille zomeravond.
  Het werkt echt verslavend hoor, die dekens haken, je kunt er niet lang mee stoppen. Maar het haasje is ook schattig, leuk idee voor de pasen!
  Groetjes en fijn weekeind toegewenst, mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi hoor! t is een rage ik zie overal gehaakte mutsjes spreien en zelf heb ik 'n post genmaakt over van die heerlijke poefjes pfff... ik zou bijna weer gaan breien. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze is ook erg mooi geworden, en wat leuk is dat hé, helemaal in de ban van het haken, heel herkanbaar, dan kanje niet ophouden. En wat een schatje het eierwarmertje.

  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails