woensdag 9 december 2009

Jessica


Tussen de drukte van Sint en Kerst in, wil ik jullie toch mijn laatst gemaakte beer laten zien. Ze past door haar rustige kleurtjes zo mooi in huis. En ze heeft dan ook weer een ereplekje gekregen.Het is niet het enige waar ik mee bezig ben of was. Kerst staat voor de deur en dat betekend het huis gezellig maken voor de kerstdagen. Hierdoor bezoek ik op dit moment niet veel blogs. Maar inspiratie is gelukkig genoeg. Wanneer alles hier in huis weer op zijn plek staat kom ik snel weer een kijkje nemen.

17 opmerkingen:

 1. Tis al weer een dotje, heel heel erg mooie beer, dat kant en dat gebreide vestje........ ik zou bij jou niet een beer kunnen kiezen, ze hebben allemaal zo een lief uiterlijk en snoetje. Dat je uberhaupt er een kan wegdoen........?
  Veel plezier nog met het kerstsieren en gezellige dagen gewenst,
  * marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook Jessica is weer helemaal geweldig geworden! En ook alweer zo tot in de puntjes aangekleed, prachtig gebreid! Nu ik zelf zo'n beer gemaakt heb, zie ik toch bij jou een echte Marja signatuur in je beren, dat is een compliment hoor! En toch zijn ze ook allemaal weer anders. Ik betrap me er ook op dat ik me onmiddellijk afvraag waar je deze hebt neergezet! Bedankt voor je lieve berichtje. Ik denk wel eens dat die december maand mij helemaal geen goed doet. Als ik zie dat de meeste Amerikanen (die natuurlijk niet helemaal toevallig allemaal een kunstboom hebben) hun bomen al làng op hebben staan en alweer bijna aan het aftuigen toe zijn! En ik moet nog beginnen. Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik eerste Kerstdag nog 'iets' deed aan de Kerstdecoratie. En nooit nooit nooit verbeteren! Je vraagt je af waarom ik nu achter de pc zit! Morgen wilde ik 'even' naar Heemstede naar de verjaardag van mijn vriendin. Vrijdag met dochter en nieuwe vriend (!) (een veel leukere jongen, daar zouden een hoop vrouwen nou van kunnen leren :-) naar de Kerstmarkt en dan wilde ik nog wat knutselen voor de jarige Jet en wat kerstdecoraties neer zetten. Eigenlijk had ik ook nog gordijnen naaien op de planning staan voor deze week, maar dat is inmiddels af gevallen! Heel veel plezier met het maken van de Kerstdecoraties Marja, ik zal de pc ook wat vaker uit (moeten) laten! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. She's beautiful, what a lovely bear! I am sure you are very busy getting ready for the Christmas season.
  I am trying to finish everything up and get all my holiday preparations done..... there is always so much to do!
  Take care and have a happy week!!!
  Hugs,
  Margaret B

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo, wat is ze toch een prachtbeertje. Mooi, mooi, mooi en nog een paar honderd keer mooi!!! Zo mooi aangekleed, mooi die tinten zo bij elkaar. Prachtig snoetje. Veel plezier met het kerstsieren...!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jessica heet ze dus, die mooie dame. Want een dame is het!

  Wat een leuk oud babyvestje heeft ze aan! Daar moet je ook maar net tegenaan lopen. En dat haar dat past....toevallig? Of maak jij speciaal die maat! Maar ja, je hebt al zoveel ervaring!
  Je weet natuurlijk precies waar je op moet letten. Hoeveel jaar maak je al beren?
  Ik wens je veel plezier met de Kerst frutsels. Ik heb er nog helemaal geen zin in. Denk dat ik dit jaar zelfs geen boom ga zetten. Zou de 1ste keer zijn in m'n leven!!!Voor mijn man hoeft het allemaal niet, dus........

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ben via thea op je mooie blog terecht gekomen en je beren zijn echt oogverblinded

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ongelooflijk, kijk mijn ogen uit, wat een schoonheid is het geworden. Je stopt er zoveel liefde in, het is werkelijk GEWELDIG mooi!!! Mijn complimenten daarvoor.

  Lieve groet Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja Marja, daar ben ik weer meis..
  Van je ene blog naar de andere hihi.
  Maar even Jessica bewonderen hoor..
  Ze is lieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef!!

  Marijkexxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. What sweet, pretty bear's girl!
  *Conni*

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh I love this wonderful Lady! She is so pretty and soft colored! She just pefect!!!

  Have a wonderful Sunday!
  Bear hugs from Germany, Biene

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je even bent wezen "buurten".

  'k Zag op je andere blogs dat je volop bezig bent met van alles en nog wat, maar... deze beer... die vind ik het allermooist. De kleuren zijn prachtig op elkaar afgestemd en dan dat snoetje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ! I'm so happy to know your blog !
  It's so fantastique and your photo are so beautiful ! I love bears and your so sweet world ! I hope you understand what I mean , my english is poor !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh,Jessica is echt heel mooi! Ze past goed bij een beetje een vintage of naturel-look! Je bent echt heel talentvol ...
  Ik ben benieuwd hoe je eigenlijk begonnen bent met beren maken. Heb je een cursus gevolgd of ben je gewoon aan de slag gegaan met een patroontje?
  Fijne week met kerstvoorbereidingen toegewenst!
  Mama Lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Marja,

  Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Ik heb meteen ook een kijkje bij jou genomen. Wat een prachtige beer heb je gemaakt! Ze ziet er niet alleen heel lief uit, maar ook de kleertjes die ze aan heeft zijn prachtig!!

  Ik wens je een gezellige avond!

  groetjes van Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 15. She is beautiful, so very beautiful!!

  Smiles...

  Beverly

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oooh! This little bear is very tender!
  I want to hug! She's beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Marja,
  Jessica is quite a cute baby! Love her sweet look!
  I will be posting a couple of my new bears soon, I made them before Christmas, one was a present so I can show only now ;)).
  Thanks for stopping by and for your sweet wish!
  Happy New Year too, filled with love, joy, health and peace.
  Blessings,
  Monicax.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails