woensdag 11 november 2009

Vervelen !!!!!! Wat is dat ????

Mijn vorige post had als titel van alles wat, deze had dezelfde titel kunnen hebben. Een post met van alles weer een beetje.



De naaimachine speelt daar deze keer een grote rol in. En heeft al menig overuurtje gemaakt de afgelopen weken. En zo ziet mijn werkplek er dan uit.


Kleine ruitjes, iets groter, heel groot en stipjes. Dit project moet aanstaande zaterdag af zijn.


En dat gaat ook zeker lukken want ik ben met de laatste afwerkingen bezig.

Pannenlappen haken en nog wat berenvelletjes liggen klaar.


Dit blijft nog even een verassing, rechts hoort bij het project zaterdag klaar. Links is weer een nieuw idee. Hebben jullie dat nou ook dat nieuwe ideetjes komen wanneer je in bed ligt en eigenlijk weet dat je je slaap hard nodig hebt omdat er morgen weer een lange nieuwe dag op je wacht ???


Bosje Roosjes, een Hortensia bol en wat groen. De roosjes steek je tussen de hortensia in en zo krijg je een Biedermeier boeketje waar je lang plezier van kunt hebben omdat de Roosjes en Hortensia mooi indrogen ( niet te veel water in de vaas).


Breien voor beren.

Sprei haken voor zus haar appartementje in Frankrijk. Helemaal ingericht in rood/groen/ecru.


En dan ben ik ook nog bezig met het ontwerpen van een flyer om mijn workshops een beetje onder de aandacht te brengen. Ze liggen klaar om uit te delen. En inmiddels heb ik mij "halve" eerste proefberencursus er op zitten.





Ik was al weken niet in de kringloopwinkel geweest maar heb er nu toch weer even een bezoekje gebracht. Ik vond er een mooie oude handschoenendoos, 2 oude kinderboeken, een mandje voor de kerst, een staaldraad mandje en 4 blauw/witte (zijn niet zo wit als op de foto, maar wit wordt bij mij op de foto altijd nog witter) met schattige kleine vogeltjes en roosjes.

Door al deze creatieve bezigheden, en andere verplichtingen, komt het blog-bezoeken een beetje in het gedrang. Vorige week ben ik eens extra vroeg opgestaan om weer bij een aantal van mijn favorieten langs te gaan en wat reactie's te plaatsen. Dat ga ik zeker vaker doen om toch een beetje bij te blijven, en laten weten dat ik een ieder van jullie niet vergeet.

Heel veel liefs van mij voor een ieder van jullie.

12 opmerkingen:

  1. Hoi Marja, Heerlijk zo'n post over van alles wat. Wat en je heerlijk creatief bezig, ben wel benieuwd wat dat gaat worden, ook je sprei voor je zus is heel mooi van kleur en je heb leuke vondsten gedaan bij de kringloop. Ik herken dat wel, de ideetjes die zo spontaan opborrelen, ik heb het gelukkig niet s'nachts, maar onverwacht de hele dag door. Nou wij vervelen ons niet hoor, bij mij duurt een dag ook altijd veels te kort hihi.
    Ik heb genoten van je post.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dont know what you said, but the phtotos are wonderful and creative! love that pile of mohair!! Only good and wonderful things can come from that!
    hugs
    vivian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Idd van alles wat!! Je bent nog steeds ijverig, dat zie ik wel!

    Is toch ook lekker, bij mij komt vervelen ook niet in het woordenboek voor!!

    En ja.....als ik niet kan slapen, dan krijg ik de leukste ideeën !!!(lol)

    Zo hobbelen we verder!!

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ben blij om te horen dat je je niet verveeld want dat betekend dat t goed met je gaat ;)
    liefs , dees.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hee Marja! Ik had je al willen mailen dat ik het zo leuk en gezellig gevonden had maandag, maar ja, je raadt het al...geen tijd hihihi! Hier was iedereen stomverbaasd dat ik nog geen beer af had, hahaha, mijn dochter vond het kopje al zo grappig dat ze gelijk zelf aan de slag wilde. Zij wilde dan wel een konijn maken, alleen de oren anders, zei ze. Mmm ik zei dat ik geen idee had hoe er draaischijven enz. in moesten...nog even geduld hoor! Ik verheug me al op de volgende keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Marja,

    Vervelen is mij ook volkomen vreemd, nog geen minuut in mijn leven heb ik me verveeld en kom eigenlijk , net als jij gewoon veel tijd te kort. Wat is het toch heerlijk als je zoveel ideetjes hebt en aan allerlei projecten tegelijk bezig bent, [mij ook niet vreemd] Je maakt werkelijk de leukste en mooiste dingen allemaal. Heerlijk zo'n allerlei post, het leven spat eraf, het enthousiasme waarmee je met de dingen bezig bent, geweldig hoor. Heb genoten van je post,

    Fijne avond verder,
    lieve groet Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk om even bij jouw bezigheden te hebben mogen vertoeven .
    Je vondsten zien er super uit !
    Liefs Rini

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk zo'n berencursus; doe je ook mee aan de Poppen, beren en poppenhuizen beurs die in februari 2010 in Noordwijkerhout wordt georganiseerd?
    Ook je andere blogs zien er leuk uit.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat heb je leuke spulletjes gevonden in de kringloop,en je ben wel druk zeg, wat je allemaal nog moet maken,jeetje,groetjes

    oma nijn

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Meid, heerlijk toch, al die leuke creatieve dingen!!!! Geniet er van! Ben natuurlijk wel héél nieuwsgierig naar je projekt van zaterdag! De kleurtjes zijn in ieder geval lekker fris en vrolijk!
    Je bent ook weer goed geslaagd bij de kringloop. Ik ben deze week ook eindelijk weer eens op jacht geweest, het kwam er gewoon niet van (druk, druk druk, hahaha!!!!).
    En wat lees ik nu....??? Lili op berencursus???? Wat leukkkkk!!!!
    Nou Marja, héél gezellig en creatief weekend gewenst!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Marja,
    nee zo te zien hoef jij je niet te vervelen.Wat ben je toch met enorm leuke projektjes bezig.Leuke kleurtjes heb je voor het sprei gebruikt. Je kringloopvondsten zijn ook super zeg,vooral de borden vind ik erg mooi.
    Nou Marja,omdat ik het ook zo druk heb met van alles en nog wat schiet het bloggen er de laatste tijd ook een beetje bij in.Gelukkig kan ik nu even bij een paar langs gaan.

    Fijn weekend nog,groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hallo Marja.

    ik heb een verassing voor je,wil je op je blog kijken. dank je
    groetjes oma nijn

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Lente, breien, quilten en nog wat meer...............

Hoe snel de dagen soms voorbij vliegen zag ik nu ik een nieuw blogje schrijf. Ik was er van overtuigd dat ik vorige week nog een blog plaats...