vrijdag 27 november 2009

Awards en nog iets meer.


Marijke van Ooijen maakt mij blij en trots met deze Award. Ik vind het een groot compliment, om van haar deze award te mogen ontvangen. Ik wil haar daar dan ook van harte voor bedanken.
Jullie moeten zeker eens een kijkje nemen op de blog en/of site van deze zeer creatieve en enthousiaste dame.

En nog meer complimenten vielen mij ten deel. Van Oma Nijn kreeg ik deze award.
Het is de bedoeling dat ik bij deze award 7 dingen over mezelf vertel die jullie nog niet van mij weten.
Maar die dingen die jullie nog niet van mij weten hou ik liever voor mezelf.
Maar om toch aan deze opdracht tegemoet te komen stel ik voor dat jullie met vragen komen. Misschien zijn er dingen die jullie graag van mij willen weten. Stel ze en dan kom ik hier zeker op terug.


10 november is onze kleinzoon 3 jaar geworden. In mijn vorige post liet ik jullie het 1 en ander zien waarmee ik bezig was en nog ben. Maar deze sprei was in ieder geval op tijd klaar voor zijn verjaardag.Van de restjes stof maakte ik nog deze bijpassende beer.

Lidwien van de blog LiLiMsadventures heeft bij mij een beer gemaakt. Het was voor mij mijn eerste berencursus en voor Lidwien haar eerste zelfgemaakte beer. Voor het resultaat zul je even op haar blog moeten gaan kijken want ik ben gewoon vergeten foto's te maken. Stom !!!!!! Door een comment van Lidwien, waar ik al eerder over schreef, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ga ik, (o.a.) cursussen beren maken geven. Het was gezellig, en wat hebben we veel gepraat. En, alhoewel ik wel een beetje streng moest zijn.........lol, is de beer ook helemaal af en gekleed mee naar huis gegaan.

En dan is het bijna tijd om de kerstspullen voor de dag te halen. Nog even wachten tot Sinterklaas weer vertrokken is en dan mag het weer. Met het weer van de afgelopen weken kom je dan ook alweer aardig in de stemming.


10 opmerkingen:

 1. Nou ik heb zo gauw geen vraag meer hoor, ik geloof dat ik alle vragen al gesteld heb lol! Van streng zijn heb ik niets gemerkt, maar ik was toch blij dat de beer inderdaad af kwam (aangekleed was dankzij jou!).
  Wat wordt Stijn groot! Was hij in zijn nopjes met zijn sprei en zijn beer? Zijn moeder was in ieder geval tevreden, dat merkte ik wel en terecht!
  Ben toch nog naar de kringloop geweest. Ze vroegen voor oude kerstversiering 3,50 per stuk, dus er lag nog genoeg! Toch wat (anders) gekocht natuurlijk, want ik ga niet graag met lege handen weg!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Marja,

  Je hebt de Awards meer dan verdiend hoor..
  Je maakt geweldige beren en je blog is ook helemaal toppie!!

  Die sprei en beer zijn zo schattig,
  je bent een echt bezig bijtje!!

  Liefs en fjn week-end,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom net van Lili's blog en las en zag daar jullie avontuur ;)
  Verder hoef ik niets van je te weten want je hebt best al veel vertelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marja,

  Wat een verwennerij zeg, bij elkaar vier Awards. Hartelijk gefeliciteerd, altijd een fijn idee dat je blog bij anderen zeer in de smaak valt. Nou je hebt ze verdiend hoor. Zelf ben ik ook door Marijke verwend met deze Awards. Wat een prachtig blog heeft zij hé, raak er werkelijk niet uit gekeken. Wat een prachtig sprei heb je gemaakt voor je kleinzoon met een mooie bijpassende beer, wat zal hij er blij mee zijn zeg, enig.

  Heerlijk weekend,
  Lieve groet Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha, naamgenoot, niet alleen weer een prachtig beer, maar ook nog eens hele mooie, lieve kleinzoon. Die sprei is trouwens ook prachtig! Bewonder je, duizendpoot! Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb net even bij Lidwien gekeken, en ze heeft een prachtige beer gemaakt. Die van jou zijn ook weer schattig hoor, en zo leuk passend bij het kleed, die trouwens ook ontzettend mooi geworden is..
  En natuurlijk nog gefeliciteerd met je awards, die je natuurlijk wel verdiend hebt.
  Prettig weekend!
  Groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik heb de beer net gezien bij Lili. Die is erg leuk geworden. Het is duidelijk te zien dat jij een goede lerares bent. Fijn dat je eerste workshop zo goed is gegaan, nu zullen er vast nog heel veel volgen.
  Groetjes en een fijne week
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb echt met open mond naar de beer van Lidwien gekeken!!! Wat een plaatje!!! En dat voor een 1e keer?? Je bent echt een super lerares! Ik zou ook best weleens een beer willen maken, ik zal eerst eens bekijken waar je precies zit, en of het met het openbaar vervoer te doen is. Ik ben altijd al verliefd op jouw beren geweest, maar zelf eentje maken leek me wel heel erg moeilijk, maar Lidwien heeft me over de streep getrokken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jeetje wat een lieve beer,heel mooie kleurtjes,maar ook je dekentje is geweldig.wat zal je kleinzoon daar blij mee zijn,lekker jochie trouwens.groetjes
  van OMA NIJN

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog gefeliciteerd met de 3de verjaardag van je kleinzoon!!

  Leuk is dat he.

  Onze jongste kleinzoon is 22 November 3 geworden. Ik ben mee geweest naar de peuterspeelzaal om het feest te vieren. Dat is toch zooo leuk!!

  Ik had net als jij,ook een paar leuke dingen voor hem gemaakt!

  Groetjes en een heel fijn Sinterklaas weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails