maandag 14 september 2009

I am in love.

Het was vorige week maandag weer oma-oppas dag. En ook nog eens mooi weer. Dus zijn we er samen op uit getrokken. Speeltuin, kinderboerderij en heemtuin een vast maandagochtend uitje voor ons allebei. En omdat het bijna herfst is hebben we eikeltjes, kastanjes en appeltjes gezocht voor de herfsttafel. Ik weet niet wie van ons twee het meest geniet.
Last monday my grandson was over here. And because the wheather was great we went outside and visit the park and the childrens-farm. It was a great morning and we both enjoy the smell and colors of autumn. It was a beautiful day for both of us.
En alhoewel het nog steeds mooi weer is, ruik voel en zie je de herfst. Langzaam verkleuren de bladeren aan de bomen, valt er al het 1 en ander naar beneden en veranderen de geuren en kleuren in het park.


17 opmerkingen:

 1. Hoi Marja,

  Het genieten samen met je kleinkind spat van de foto's af. Wat een heerlijkheid om zo saampjes er op uit te trekken en de kleine schat vindt het ook allemaal geweldig zo te zien. Je hebt werkelijk heel mooie natuurfoto's compleet met vlinders, slakken en wespen [als ik het goed zie] geplaatst. Zit te genieten hier van al dat moois. Voor herhaling vatbaar zo'n fijne dag.

  Fijne avond,
  groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. your grandson is adorable! How niceto spend a beautiful day with him!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk kereltje! En wat een mooie krullen heeft ie. De herfst is zeker in aantocht. Het word al weer wat eerder donker. Je hebt prachtige foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja prachtig hè? Mijn zoon was ook zo'n blonde krullebol, ietsje donkerder maar nu heeft hij bijna zwart en nogal stijl haar, ongelooflijk! Mijn dochter (15) heeft nog wel al haar pijpenkrullen, dus er is altijd hoop! Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op je kleinzoon natuurlijk, dat is niet gek!!

  Hij krijgt de liefde voor de natuur met de paplepel in gegoten!!

  Ik ken nog zo een stelletje!! Hihihi.....wij struinen samen ook wat af!Leuk toch!

  Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marja,
  wat een mooi mannetje met z'n blonde krullen.Je natuurfoto's zijn ook prachtig,ik vind het heerlijk dat de herfst er is.
  Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je geniet echt heerlijk van je kleinkind. Dat kun je zo zien. Het is dan ook een mooi kind met die krulletjes. En op je foto's is het zomer en herfst tegelijk.
  Heel mooi.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk ventje is het toch. Hij zat van de week in het Digroskarretje heel hard te zingen, geweldig. Geniet er maar van, want voor je het weet is die groot.

  Gr. Jacq

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Rosabeer, Het leven, he, zo vol met mooie en zelfs prachtige geschenken. Mooie foto's van mooie gaven in de natuur. Wat zal ik zeggen over dat kereltje? Een cherubijn: ik snap de titel van dit blogje....door alles heen zien we dat jij zo kan genieten...er lekker heel vaak mee de natuur in, dat jij daar oma van mag zijn, dan heb je toch een goed leven gemaakt, niet dan ?
  Veel lief(de)s
  Godeliva van Ariadone

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk manneke , het is geen straf om op te passen op kleinkinderen hè?
  Prachtige natuurfoto's .
  Lieve groet Rini.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een geweldige jongen, leuk om daar mee op pad te gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is dit Genieten, met een hoofdletter! Heerlijk zo'n mooi krullebolletje als kleinzoon! Je hebt weer prachtige foto's gemaakt met oog voor detail.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk toch.........zo lekker samen met je kleinzoon kunnen genieten!!!! Prachtige natuurplaatjes.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heerlijk joch om te zien. Kun je heerlijk mee 'grozen'.
  Geniet maar van hem!
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails