dinsdag 22 september 2009

Herfst ??? waar ???

Ik wil er nog niet aan geloven. Met het mooie weer van de afgelopen tijd geniet ik nog van een prachtige nazomer. De paddestoelen, pompoenen, eikeltjes en kastanjes zijn er al wel maar heb ze nog even in een doos gedaan om straks, wanneer het weer echt omslaat, voor de dag te halen. In huis mag het dus best nog wel lekker kleurig zijn. En daarom kocht ik deze chrysantjes (ik weet het officieel horen ze wel bij de herfst) om hun kleur. Passen ze niet geweldig bij het rood-witte servies ? Daar wordt ik nu helemaal blij van. Details Hans, details......lol !!! dat is wat net dat stukje geluk/blijheid maakt. Het zijn de kleine dingen die het doen.


En van een kant en klaar boeketje gekocht op de markt voor maar € 3,50 maakte ik deze taart. Twee blokken oasis veranderen in een taartvorm, blad eromheen draperen en vaststeken met krammen. De bloemen erin steken, strik erom en er staat weer een gezellig kleurig stukje op tafel.






Ik wens jullie allen een fijne week met naar ik hoop nog mooi nazomerweer.


17 opmerkingen:

  1. Ja hoor, het weer is hier ook nog steeds mooi, de hele week nog zeggen ze!!!! Joepie ben dr blij mee. Veel prettiger om post te bezorgen als het lekker weer is lol.
    Mooi boeketje bloemen heb je en die plant ook!!

    Groetjes van Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je hebt gelijk,maar het is smorgens om een uur of 7en,,,,,toch een beetje herfst.
    frisjes ,,heiig,mistig. maar goed het blijft een mooie NAZOMER.


    oma nijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachttaart heb je gemaakt zeg......
    En zulke mooie foto's.
    Heerlijk genieten zo in de morgen.
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja heerlijk he, dit lekkere weer. Van mij mag het nog wel even zo blijven. En je hebt me helemaal geinspireerd om ook nog wat bloemen in huis te halen. Ga ik straks meteen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heee Marja! Eindelijk iemand die niet zeurt over de herfst die er nog helemaal niet is, maar die het juist waardeert dat we nog steeds heerlijk weer hebben. Een vrouw naar mijn hart!
    Genieten van die prachtige bloemen, van elkaar en ik bedenk me niet dat ik je nog steeds niet terug gemaild heb..ga ik gelijk doen, sorry! Tot zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldige bloementaart heb je gemaakt Marja, enig idee en het staat SUPER leuk. Inderdaad oogstrelend zo naast het mooie rose servies, zo ook de crysanten. Heerlijk hé nog steeds dat zalige zomer weer, van mij mag het ook nog voorlopig zo blijven, en geniet er nog dagelijks intens van.

    Fijne dag,
    groetjes Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lekker pittig dat rose !Wat ben je goed uit je dak gegaan zeg, ziet er zooo leuk uit!
    Je geeft me wel inspiratie...nu wil ik ook hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie foto's van die mooie bloemen.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. oohh..wat een prachtig taartje heb je gemaakt het ziet er zo lekker uit dat ik zelfs m`n tanden er in wil zetten:-) prachtige kleurencombi...genieten hoor!

    groetjes jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi taartje zeg,erg mooi gedaan.En de chrysantjes zijn ook erg mooi van kleur.Je hebt weer mooie foto's van alles gemaakt,echt weer genieten.Het taartje ga ik dit weekend ook eens proberen te maken.
    Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Marja , ik kan nu pas reageren want mijn laptop sloeg gisteren helemaal op hol , gelukkig doet hij vandaag zijn best weer .
    Ik ben van jouw berichtje wel helemaal onderste boven want ik wilde de beer echt graag kopen hoor , dat was van het begin af aan de bedoeling .Je mag ook nog veranderen van aanbod hoor !
    Lieve groetjes Rini

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Marja,

    Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Jouw blog mag er ook zijn!! Mooie foto's van je huis en tuin. Ook je kleinzoon mag er zijn!

    Fijn weekend! Groetjes van Madelief

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een plaatje...die combinatie van de chrysantjes en jouw servies, prachtig !!!
    Mooie tijd gaan we weer tegemoet !
    Groetjes, Janneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. meid je hebt goude handjes, mooi wat jij met kleine dingen kunt doen, en je ehbt ooooooooh zo gelijk, die zijn het juis waard om naar te kijken, liefs van Jeany

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wunderschöne Fotos von Pilzen und Blumen und natürlich der allerliebst aussehende Bär. Aber am allermeisten gefällt mir das Hortensienherz, wirklich wunderschön.

    Herzliche Grüsse Melontha

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Lente, breien, quilten en nog wat meer...............

Hoe snel de dagen soms voorbij vliegen zag ik nu ik een nieuw blogje schrijf. Ik was er van overtuigd dat ik vorige week nog een blog plaats...