maandag 14 september 2009

Beautiful Lady

Het lijkt wel alsof er, na terug te zijn gekomen van vakantie, geen structuur in mijn dagelijkse leven te krijgen is. Niet helemaal waar want de structuur van werken, huis schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen en hardlopen is er alweer wel maar het bloggen schiet er nog steeds een beetje bij in. Ik ben nog steeds aan het bijlezen op al jullie blogs, en wanneer ik denk weer een beetje bij te zijn kan je gewoon weer van voren af aan beginnen. Ik verwaarloos jullie een beetje door heel vaak geen reactie te schrijven en voel met daar soms een beetje schuldig over. Maar dat kan toch niet de bedoeling zijn zeg ik dan ook weer direct tegen mezelf. Bloggen is leuk en dat moet het ook zeker blijven. Dus heb nog even geduld ik kom weer langs en laat gauw weer wat van me horen.
Zo hebben jullie nog het 1 en ander tegoed wat betreft het creatieve bezig zijn. Maar het voornemen van 1 ding tegelijk doen voer ik hier dan ook maar door. Deze beer maakte ik voor mijn vriendinnetje die in Augustus jarig was. Vorig jaar maakte ik voor haar George.
En nu kreeg ik het speciale verzoek om een kleiner beertje te maken. En dit is ze geworden:

"Beautiful Lady".En omdat foto's maken ook zo'n leuke hobby is heb ik meteen maar een hele reportage van dit fotomodel gemaakt. Kijk en geniet en tot heel snel maar weer.
It seems I can't get any structure in my life afther we were back from our vacation. Working, householding, running and the other usual stuff is getting well but there is not many time left for bearing, crocheting and other things I love to do. I am still reading all your blogs witch I missed during summer holiday, and there is so many to read that it seems like not coming true it. I feel quilty for not writing, almost, any comments. And I hope to find some time soon for writing at all of your great and lovely blogs.
For my friends birthday I made her this "Beautiful Lady".

8 opmerkingen:

 1. Geduldig fotomodel niet? Blijft mooi stil zitten...knijpt niet de ogen net dicht als je knipt!
  Zeurt niet..van moet dat al weer opnieuw!!Zo kan ik nog wel even door gaan!!
  Maar haar naam zegt het al...een echte Beautiful Lady!!

  Een schatje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze doet het goed voor de camera, ze is ook echt een beautiful lady! Je vriendin zal wel heeeeell blij zijn geweest met haar!
  groetjes marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje, inderdaad een beautiful lady!!

  groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh een schatje weer Marja! Jouw beer Violet staat weer op mijn blog, ditmaal met Tobias mijn gewonnen beertje van the French Bear, een leuk stel en voor jou zijn er natuurlijk ook weer heel wat complimenten bij de comments. Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooo, wat een pláátje!! Ik vind je beertje prachtig geworden. Ze heeft echt een uitdrukking op haar snuitje. En ze is een perfekt model, loopt niet weg en trekt geen gekke bekken! Hahaha. Je vriendin zal wel heel erg blij met haar zijn! Je fotoreportage vind ik heel mooi! En wat het bloggen betreft, doe een ding tegelijk, doe ik ook, hoor!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marja,
  ooh wat een schatje is dit zeg,echt een plaatje.En voel je maar niet schuldig hoor Marja,ik ben ook nog steeds niet bijgelezen bij iedereen en kan ook nog steeds niet mijn draai vinden thuis.Het zal wel weer komen maar ook ik heb het idee dat het bloggen er nog zo bij inschiet hier.Fijne dag en doe het maar rustig aan.
  Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yes, she is a beautifull Lady :O)) I love this - have a lovely weekend -hugs Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een lieverdje om te zien. Lijkt me moeilijk om er afstand van te doen.
  Echt een lekker fotogeniek ding! Je verzon er een prima naam voor.
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails