dinsdag 25 augustus 2009

Terug naar het gewone leven./Back to real life.

Hallo blogvriendinnen, wij zijn weer, heelhuids, terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Vandaag nog even geen verhalen want mijn computer was tot gisteravond laat zelf nog met vakantie, het ..............kreng weigerde om een internetverbinding te maken. Maar het is me toch gelukt om hem na veel smeekbeden en wat gerommel met allerlei, op onverklaarbare wiijze aangebrachte veranderingen (lees: ik heb iets aangeklikt waar ik gewoon vanaf moest blijven) weer aan de praat te krijgen.
Ik hoop weer snel een post te plaatsen en bij een ieder van jullie op bezoek te komen. Voor iedereen een fijne week in het "weer terug naar de regelmaat" leventje.
Hi blogfriends, we are back from France were we had a great vacation. I have no time for a long post because my computer wont start up untill yesterday evening late. Sometimes I do things whit this computer, push on buttons what I better can not do. It seems that I have chanced something so the computer will make no connection with the World Wide Web. But I solved the problem and know I can visit all of your blogs and leave some comments on it.
But not today, I have to go to my work and hope to see/read you all soon.
Have a nice week.

13 opmerkingen:

 1. Welkom thuis Marja! Niet al te hard van stapel lopen hè, gewoon nog ff lekker dat vakantie gevoel vasthouden! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marja, welkom terug en leuk te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.
  Kijk uit naar je volgende post.
  Fijne dag en groetjes Mea.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom thuis. Leuk je weer te "zien".
  Ben benieuwd naar de beelden.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug.
  Ik had hetzelfde probleem als jij, Mijn lappie deed niets meer. Voor de vakantie was het ook al steeds ellende. Toen hebben we toch maar besloten om een nieuwe te halen. En kon ik ook weer heerlijk bloggen.
  Maar ben benieuwd naar je volg post.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Via een ander blog ben ik hier bij jou terecht gekomen, vind het altijd leuk om weer een nieuw mooi blog te bekijken. En heb ook al even op je twee andere blogs gekeken. Wat een prachtige beren maak jij, werkelijk schitterend.
  Ja lekker is dat hé als je net weer terug bent van een heerlijke vakantie en je internetverbinding zegt, doe het zelf maar, om razend van te worden. Maar ook ik kijk uit naar je volgende post over Frankrijk, heerlijk land.

  groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. fijn dat je er weer bent marja, en je vakantieverhalen met foto`s houden we nog tegoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je zo genoten hebt van je vakantie Marja, en wat fijn dat je weer even iets laat horen. Ben heel benieuwd naar jullie foto's en belevenissen.

  lieve groet
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mag ik je iets vragen ? Ik ben een paar keer in Ahoy, Rotterdam geweest op de Poppen- en Berenbeurs. Kan het zijn dat je daar ook hebt gestaan met enkele van jouw beren ??? Ik heb ook al even op je andere blog gekeken (van de teddyberen) en dacht ze te herkennen, maar ik kan me natuurlijk ook vergissen....
  Jammer dat je niet in mijn omgeving woont, anders was ik graag gekomen voor je berencursussen. Maak ook af en toe een beer, maar dat is meestal van een pakket (Tierlantijntje). Heb helaas geen tijd en inspiratie om zelf een beer te ontwerpen.
  Groetjes,
  Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ken de ellende van een niet werkende computer heb net 3 ellende weken achter de rug. Mezelf geholpen met het spraakgebrek van KPN 'de dongel', een nog grotere ergenis, langzaam...langzaam...Maar na een nieuwe modem weer in de wereld. benieuwd naar je nieuwe post en fijn dat je het zo leuk hebt gehad!
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. welsome home! how nice to go to france! I hope you had a lovely time!
  hugs
  vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Welkom thuis!!!! Hopelijk doet je pc-tje het weer een beetje! Ik zou 'em echt niet kunnen missen hoor! (Hoezo: verslaafd????)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Marja,
  Dank je voor je leuke berichtje in mijn blog. Ik heb vanochtend een paar fotootjes van mijn beren voor je erop gezet... ik hoop dat je ze leuk vind !
  Groetjes,
  Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Welcome back! And glad to hear your vacation was a success :-)

  Have a nice Sunday evening!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails