vrijdag 22 mei 2009

Het lijkt een beetje rustig.

PICT0006 PICT0001 PICT0002 PICT0004 PICT0003

Het lijkt een beetje stil hier maar dat is maar schijn. In huize Rosabeer zijn de voorbereidingen voor het verbouwen van de badkamer/douche in volle gang. Ons huis begint nu aardig op de opslagplaats van een aannemer/instalatiebedrijf/tegelzetter te lijken. Alle, belangrijke, benodigheden zijn binnen. Volgende week (1 juni) gaat het grote verbouwen beginnen. Medelijden hoeven jullie niet te hebben, want terwijl er hier verbouwd wordt gaan wij op vakantie. Zoon, eigen timmer en onderhoudsbedrijf, en schoonzoon voor de instalatie gaan de verbouwing samen met een tegelzetter doen. Dat is lekker vertrouwd, en vandaar dat wij het wel aandurven om tijdens de verbouwing op vakantie te gaan.

PICT0009-1  PICT0010-1 En dat is natuurlijk niet alles waar ik mee bezig ben. Twee berentweelingen staan te wachten om aangekleed te worden.

PICT0016 Er is een nieuwe beer (nog zonder naam) waarvan je meer foto's kunt bekijken op mijn andere blog Rosabears.

banner

En het tuinleven gaat natuurlijk ook gewoon door. Op mijn blog RosesFruitandMore lees je over de vorderingen van ons nieuwe stukje grond.

9 opmerkingen:

 1. Nou zeg, verbouwen en lekker op vakantie gaan: beter kan het natuurlijk niet. Je hebt wel een gave familie zeg ! Ik wens je heel veel plezier en rust op je vakantie, want als je thuis komt is er natuurlijk nog genoeg te doen. O ja, jouw beren zijn echt heel geweldig... zoek je een goed doel of verkoop je ze ?
  Fijne dag vandaag.
  Godeliva van Ariadone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie hebben het goed voor elkaar!! Lekker op vakantie, en de vebouwing gaat gewoon door. En het is in vertrouwde handen, anders doe je dat inderdaad niet zo snel. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat worden. De spullen zien er in iedergeval veel belovend uit. Veel plezier op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe kan ik ook maar denken dat het stil bij je is...:-D toe maar nog een nieuwe blog ook, daar ga ik straks even kijken. Je spulletjes zien er al spannend uit, dat wordt vast een hele mooie badkamer. Ik vind je tegels nu al geweldig. En heerlijk dat jullie niet in de troep hoeven te zitten! Op naar de andere blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk toch, lekker gaan vakantie vieren en thuis de werklui aan de slag, slim bekeken. en je 2ling beren, helemaal topmooiblisttegek!!! ;))), fijn weekend en leifs van mie , Jeany

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk, op vakantie en misschien als jullie terugkomen is de verbouwing klaar en kan je genieten van al dat moois. Fijne vakantie en ik ben benieuwd hoe het gaat worden. De kleine blik die we van je kregen ziet er al veelbelovend uit, prachtig blad en tegel.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marja,
  ben nu al benieuwd naar het eindresultaat.Fijn hoor dat je lekker op vakantie gaat terwijl de mannen een mooie badkamer gaan maken voor jullie.De spullen die ik zie zien er in ieder geval al erg mooi uit.
  Fijne zondag,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Spannend een verbouwing! Dat worden vast heerlijk interessante berichtjes en een uigelezen kans om je weer eens lekker uit te leven met nieuwe decoratie ideetjes. Ik verheug me er nu al op.
  Groetjes en een fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo, daar wordt gewerkt! Wat lekker dat jullie eigen jongens het kunnen doen! Genieten jullie maar van een heerlijke vakantie, we zien vast de foto's van jullie nieuwe badkamer binnenkort verschijnen!
  Je berentweeling is ook weer om op te vreten, wat een schatjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails