woensdag 22 april 2009

Renee Award.


Ik heb twee Awards mogen ontvangen. 1 voor mijn blog Rosabears van Vero van de blog
Een Sneller Kloppend Hart en de ander voor mijn blog Rosabeer van Ingrid van de blog
Het is geweldig om deze Awards te mogen ontvangen omdat het fijn is om te weten dat andere je blog graag bezoeken. Ik op mijn beurt vind het zo ontzettend leuk om mijn hobby's met jullie te delen en ook weer zoveel inspiratie bij andere op te doen.
Ik weet niet aan wie ik de Award moet doorgeven, want er zijn zoveel blogs die ik graag bezoek. Koken, beren maken, tuinieren, kringloop bezoekjes, lief en leed, boeken, fotograferen, hardlopen, borduren, wandelen het zijn allemaal van die bezigheden die het leven zo leuk maken en waar ik ook zo graag over mag lezen bij anderen.
De Award geef ik dan ook graag door aan een ieder van jullie die mij inspireren en met mij meegenieten van al dit moois.
Dezelfde Award heb ik ook gekregen voor mijn blog Rosabeer.
This Renee award was created by Bella and Ces in honour of their friend Renee.In Bella's own words "this is a brand new award and I have the pleasure and honor of spreading the seed, watching it grow. I hope it finds it's way to those who are like Renee: the acorn, a small package becoming a tall and sturdy oak, giving more acorns, becoming tall and sturdy oaks, giving acorns...

6 opmerkingen:

 1. een hele mooie award, en er ook nog 2 krijgen, dubbel top, dubbel verdiend. Mij gaat het gelijk als jij, wie moet je hem geven, en jouw oplossing is voor mij ook de beste. Jij inspireerd mij ook erg, dus meid, " hut ab", ik hoop dat je nog vele inspiraties mag doorgeven. liefs van mie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik blijf het ook maar een dubbel iets vinden die awards. Enerzijds vind je het natuurlijk toch leuk als je wat krijgt. Maar aan wie geef je hem door? In mijn optiek werkt het ook niet als je zegt: deze award is voor iedereen, met alle respect hoor. Misschien zou het voor mij beter zijn om op mijn blog maar een button te zetten; award free zone, want ik heb óf spijt dat ik hem niet aan die en die gegeven heb, óf ik heb spijt dat ik hem helemaal niet doorgeef, terwijl ik er toch zelf ook blij mee was...:-{ begrijp jij mij nog?

  Het is wel heerlijk weer om in de tuin bezig te zijn, hè? Ik ben alweer benieuwd naar jullie volgende vorderingen, want het gaat inderdaad snel. Wij hebben onze tuin vanaf het najaar van 2007. Vorig jaar was dus eigenlijk het eerste echte tuinjaar en nu het tweede. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte met je award en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marja, van harte met de twee welverdiende Awards.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Marja Rosabeer
  Je blog is ook heel mooi, je kunt goed zien dat dit een fijne hobby is van je. Ik ga je volgen en ik vind het heel leuk, dat jij ook mij gevonden hebt.
  Een fijne dag
  groet
  Ariadone
  Godeliva

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails