woensdag 22 april 2009

Renee Award.

Ik ben weer verwend met twee Awards. Ik heb er 1 gekregen voor mijn blog Rosabears van de blog van Vero Een Sneller Kloppend Hart. Zij schreef in haar blog:
Je blog is erg mooi en je brengt je liefde voor deze beren zo prachtig over in de mooie foto's....het straalt er gewoon vanaf!

En dit is natuurlijk geweldig om te lezen, en dit is ook wat ik probeer, mijn hobby's/creativiteiten waar ik zoveel plezier aan beleef te delen met anderen.
Ik weet niet aan wie ik de Award moet doorgeven, want er zijn zoveel blogs die ik graag bezoek. Koken, beren maken, tuinieren, kringloop bezoekjes, lief en leed, boeken, fotograferen, hardlopen, borduren, wandelen het zijn allemaal van die bezigheden die het leven zo leuk maken en waar ik ook zo graag over mag lezen bij anderen.
De Award geef ik dan ook graag door aan een ieder van jullie die mij inspireren en met mij meegenieten van al dit moois.
Dezelfde Award heb ik ook gekregen voor mijn blog Rosabeer van Ingrid van de blog My-Day.
Bedankt dames voor deze Awards.

This Renee award was created by Bella and Ces in honour of their friend Renee.In Bella's own words "this is a brand new award and I have the pleasure and honor of spreading the seed, watching it grow. I hope it finds it's way to those who are like Renee: the acorn, a small package becoming a tall and sturdy oak, giving more acorns, becoming tall and sturdy oaks, giving acorns...

3 opmerkingen:

 1. Gefliciteerd !! Jij verdient hem!!
  Je geweldige beren...een pracht om te zien!!

  Hij is nu dus ook in Nederland, ik zag ze in Duitsland al de ronde doen, de Renee awards!!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier zeg ik dan maar:
  Van harte gefeliciteerd met die geweldig mooie award, die jij zeker welverdiend hebt! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!!!!
  je verdiend hem!!!


  groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails