donderdag 19 maart 2009

Een klein beetje pasen.

Het paasweekend is voor ons meestal de start van het nieuwe caravan-seizoen. Dat is natuurlijk wel een beetje afhankelijk van het weer. Maar het is meestal het eerste weekend dat we in de caravan slapen. Dus veel paas versieringen heb ik niet in huis. Maar een plantenbak met klimop en bollen is zo omgetovert in een paasschaal met wat eitjes, kippen en een haan.
Paaseitjes horen daar natuurlijk ook bij.
Ik heb nog wel iets geknutselt deze week. De tijd ontbreekt met een beetje omdat die tijd nu in beslag wordt genomen door de tuin. De laatste dagen is het heerlijk weer geweest en de tuin is alweer bijna voorjaarsklaar.
De hartjes komen uit het paasboek van Tone Finnanger, Crafting Springtime Gifts.
Op mijn andere blog Rosabears nog meer foto's hiervan.

7 opmerkingen:

 1. En ook hier staan ze prachtig! ;-)
  Je paasstukjes vind ik leuk! Ik heb ook nog niet zo overvloedig gedecoreerd. Pasen lijkt nog zo ver weg, maar het is al over 3,5 week. Eitjes heb ik ook staan hoor, voor zo lang het duurt dan! Fijne dag Marja!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my goodness!! I LOVE those bunny hearts! they are really cute!
  have a sweet day!
  hugs
  vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marja,
  dat is toevallig, ook wij hebben een caravan die vlak aan zee staat en met pasen slapen wij er ook weer voor de eerste keer, hopelijk is het niet te koud 'snachts. Ik vind je paasspulletjes echt heel leuk, vooral de hartjes die je hebt gemaakt.Misschien ga ik dit boek ook maar eens bestellen.
  groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. och mied, wat heb je dat weer mooi gedekoreerd, de hartjes zijn werkelijk heel erg leif. Geniet maar van je tuin, laten we hopen dat de lente nu eens echt door gaat zetten. Liefs van mij,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie hartjes !!
  Het gaat toch wel weer goed met mij hoor , vind het lief van je om dat apart te vragen !
  Lieve groetjes Rini

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettende leuke hartjes met die hazen!! Echt superleuk. Zal ook eens op zoek gaan naar dat boek. En een beetje paassfeer is snel gemaakt toch? Het ziet er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben verliefd op je hazenhartjes!!!!! Wat een leukerdjes! En die potten met eitjes hebben bij mij meestal geen lang leven, heb er nu maar puur in gedaan, dat lust ik niet, hahaha!!!!
  En de tuin gaat nu hard hè, met een beetje zon erbij, heerlijk al dat ontluikende groen!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails