dinsdag 17 februari 2009

Versierde doos.Na al die prachtige werkstukken op de blogs van andere te hebben gezien, moest het er ook maar eens van komen. Mijn eerste scrapwerkstuk. De versierde theedoos.
Jacqueline, degene waar ik ruim tien jaar geleden mijn eerste beer leerde maken, gaf een workshop scrappen. Samen met de andere meiden van ons vaste berennaaiclubje waagden we ons gisteren in de wondere wereld van het scrappen. En ik kan je wel vertellen er geen weer eens een andere wereld van het creatief bezig zijn voor me open.
Natuurlijk hebben we ook ontzettend gelachen, zet een paar meiden bij elkaar, ga een doos versieren en de opmerkingen zijn niet van de lucht.
Jacqueline is een bijzonder creatief mens, die prachtige beren maakt maar nu haar hart een beetje verloren heeft aan het scrappen. Nog steeds volgen we minimaal 1x per jaar een berencursus bij haar. Gewoon omdat het zo gezellig is en je altijd weer met iets leuks naar huis gaat. Zo ook gisterenavond.
Dus Jacq. als je dit leest bedankt voor zoveel gezelligheid en creativiteit.


En helemaal in mijn stijl was er dit vintage rozenpapier.


Ik gebruik de doos niet als theedoos, maar voor mijn kleine frutsels.


6 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n workshop. Zet je weer eens op een heel ander been. Weet je dat ik dat nog nooit gedaan heb? Ik neem het me altijd voor, maar als puntje bij paaltje komt ben ik allang weer thuis begonnen en ook al weer met het volgende bezig. Ik vind je doos errug mooi geworden en ook slim om hem zo te gebruiken. Ik ga ook nog even op je andere blog kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hartstikke leuk meid,dat heb je enig gedaan. Weet je wat ik leuk vind? Zelf dozen maken, binnenkort zet ik een werkbeschrijvng op mijn blog, misschien waag je je er eens aan? Liefs van mij, Jeany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo dat ziet er prima uit. Ik zal je verklappe ndat ik de schuldige ben die haar aan het scrappen heb gezet:-) Nadat zij mij eerst ook ong. 10 jaar terug aan het beren had gezet.

  Trouwens leuke beertejs maak je hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is heel mooi geworden, je doos . Wat een uitdrukking !!

  Zo'n workshops worden hier nergens gegeven, jammer !

  Dan leer je tenminste een goede technik aan. En dat is natuurlijk wel prettig.

  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hee meid, ik kom je ff bedanken voor die hele lieve woorden! En ik denk dat je gelijk hebt, het is de 5. Beidewei, ik denk dat je je profiel nog ens moet bijwerken, daar staat dat je 49 bent, hahah. Maare, ook ik heb thuis een heerlijk rustige haven gevonden. Misschien help jij me ook nog ens een beertje te maken? Liefs van mij, Jeany

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt superleuk geworden!!!!! Ik kwam er via Jacq achter dat je een theedoos gepimpt had! Wat is de wereld toch klein hè! Grappig dat je bij haar beertjes hebt leren maken! En.... heb je nu al een beetje de scrap-kriebels??????

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails