vrijdag 9 januari 2009

QuiltWie vind het nou niet leuk om cadeautjes te krijgen ? Ik werd door mijn zus verrast met deze Quilt/Sprei. En ik ben nog niet eens jarig !!!! Toen we van de zomer een week in het appartement van mijn zus en zwager in Frankrijk logeerden was ik helemaal weg van de quilt die ze daar op bed hadden liggen. Na haar laatste bezoek aan Frankrijk had ze dus voor mij (en Hans natuurlijk, maar ik moet bekennen dat het hem iets minder uitmaakt of ie nu onder roosjes of streepjes slaapt) deze quilt/sprei meegenomen.
Ik ben er helemaal blij mee.
Ze had bedacht dat ie nu met deze kou wel van pas zou komen. En of het nu aan de sprei ligt, we slapen in ieder geval als roosjes !!!!!
9 opmerkingen:

 1. Prachtig!!!! Past helemaal bij jou! Dat komt nu wel goed van pas met al die kou! (Rijmt ook nog!)
  Je vroeg me naar m'n poppenhuissite: www.ellysminienscrapsite.com
  Hij is al een hele tijd niet meer bijgewerkt, maar ik heb dan ook al heel lang niets meer aan de poppenhuizen gedaan. Maar misschien vind je het toch leuk om te kijken!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo MArja, da hast du und Hans aber was tolles bekommen. Der Quilt sieht richtig edel aus und ich weiss, wieviel arbeit so ein Quilt macht
  Liebe grüße Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaach wat lief van haar! Wat een mooi en wel heel erg praktisch cadeau. Hebben jij en Hans nu ook passende pyjama's? Ik zie dat zo helemaal voor me; Hans in rood gestreept flanel en jij in een heerlijke nachtjapon met roosjes. Jullie ontbijten dan vast in stijl op bed met bijpassend servies en Hans geniet maar hij fluistert op dwingende toon: 'NIET op je blog zetten hoor want als ze (wij weten allang wie de gevreesde ze is natuurlijk) dat te weten komt dan moet er natuurlijk een foto op je blog en ik hou me al vast voor het commentaar!' Jammer, ik zou er zò van genieten ;-)


  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marja, prachtig!!!!!!!!!!!! Wat een leive zus heb je, en laat die mannen maar schuiven, zoalng wij maar onde de roosjes slapen kunnen, toch? Fijn weekend meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kado !! En het past allemaal zo mooi bij elkaar...met die kussens en het mooie lampje....jullie
  Groetjes, Janneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een romantische sprei! Je slaapt nu extra warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig, en wat een geweldige kleuren ook

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtige sprei, heerlijk romantisch en ik zie Lili's verhaal zo voor me LOL

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails