vrijdag 5 december 2008

Oude kerstversiering
Ik vond bij de kringloopwinkel nog wat oude kerstversiering en kaarsenhoudertjes. Onze kerstboom hangt straks weer helemaal vol met dit soort kerstversiering.In het blad Landleven verscheen vorig jaar een artikel over een kersversiering verzamelaar. Klik hier om naar site oudekerstboomversiering te gaan.


Zo groot is mijn verzameling nog lang niet. Maar we sparen en zoeken gewoon door.


Geweldig vind ik ze al die gekleurde kerstornamenten.

Op mijn andere blog Rosabears leg ik stap voor stap uit hoe je deze krans kunt maken.

16 opmerkingen:

 1. Wat heb je trouwens een schitterende banner gemaakt!! En nu ga ik even kijken hoe dat zit met die krans.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marja, zeg wat een mooie foto's en oh, ik mot ook nog snel naar je andere blog voor het vervolg zie ik, mooi hoor, die laatste foto met die stolp, zo'n leuke tijd nu, ik kan er echt van geneiten. doegg greetz van Jeany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je bent weer lekker back in Blogland..veel leuker met jou er weer bij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je er weer bij bent! En je blog is al helemaal in kerstsfeer. Je banner is erg mooi en al die oude kerstballetjes passen er prachtig bij. Ik ga zo even kijken hoe dat zit met die krans van je.
  Groetjes en fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook nog van die oude zilverkleurige kerstballen....mooi vind ik ze. Die van jou zijn ook prachtig.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pretty.... I can see your lovely home is ready for the holidays.... enjoy the season!

  Cielo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lekker dat je er weer bent en goed dat je hebt gekozen voor de weg waarop jij je het fijnst voelt ;) De kerstversiering is echt heel mooi, echt zoals wij, en jij waarschijnlijk ook thuis als kinderen hadden, dingen als de trompetjes, de vogeltjes met veren staartje en de fluwelen kerstmannen vergeet je toch nooit meer.
  Ik hoop dat je lekker in huis gaat rommelen en je omgeving een beetje versieren Marja ;)
  Liefd, desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die vintage kerstversiering vind ik ook helemaal geweldig! Ik heb ook een verzameling. Vergeet straks niet je boom te fotograferen!. Hier kostte de oude kerstversiering 2,50 per stuk bij de kringloop. Dat vind ik nogal duur voor de kringloop. Maar ik was er de 2de dag en er waren alleen nog maar dingen met een stukje eraf :-(
  Ik vind in België nog wel eens wat. Het leuke is dat je op een gegeven moment een verzameling hebt met allemaal herinneringen; dat heb ik van thuis, dat heb ik van die, dat heb ik dat jaar gekocht. Jij hebt straks ook mooie herinneringen aan 2008, liefs L.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je even op mijn blog gereargeerd hebt! Ik ben nog niet helemaal de oude, maar wel weer op de been hoor, bedankt voor de lieve zorgen! Je kerstversiering ziet er prachtig uit. Ik ben net vandaag naar de Intratuin geweest en schrok mij een hoedje; een kerstbal van drie euro is daar heel gewoon! Gelukkig staan de onze al 23 jaar op de zolder en gaan ze ook al heel lang mee.. Niet de modieuste ballen, maar wel heel dierbare. Zelf nog oude van opa en oma met het kaarsvet er nog op. Maandag gaat de kerstboom er hier ook weer in en nu ga ik eens even kijken op je andere blog. Fijne zondag toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie oude kerstversiering heb je op de foto gezet.
  Ik heb hier op zolder ook nog een doos vol liggen, ooit gekregen van een suiker tante.
  Blijft mooi dat oude glaswerk.
  Maar je moet er o zo voorzichtig mee zijn het is erg kwetsbaar.
  Fijne week.
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dankjewel voor je lieve verjaardagswens op mijn blog, lief dat je er aan denkt xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Marja! Ik lig een beetje op achter in blogland en kom nu ook pas weer eens een kijkje nemen op de jouwe. Ik heb dus ook net pas je vorige blogje gelezen. Wat stoer dat je dit met ons wilt delen. Ik begrijp dat je een zeer moeilijke periode achter je hebt liggen en ik hoop heel erg dat je dit gauw een beetje te boven komt. Weer bloggen is daar denk ik een klein onderdeeltje van. Het is toch fijn om van iedereen de reacties te lezen. Want iedereen leeft toch erg met je mee!
  Deze post is een hele gezellig! Wat een mooie foto's van al je kerstversieringen. Ik heb helaas geen oude met herinneringen! Wat grappig dat jouw foto's zo naturel, bijna sereen, zijn en dat je vervolgens ons verrast met al die vrolijke foto's van oude kerstornamenten! Ik vind het allebei prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Marja,
  Een poosje niet langs geweest en dus ook je vorige post gelezen. Ben blij dat je nu een weg hebt gevonden die bij je past, ben het helemaal met je eens dat het niet altijd voor iedereen goed om maar weer het "oude zeer" naar boven te halen.....misschien werkt het voor sommige mensen maar niet voor iedereen ! Dus nu lekker op de weg terug en naar voren kijken en proberen te genieten van wat er gaat komen !!
  Trouwens je kerstversieringen zijn ook super hoor :) !!
  Groetjes, Janneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. You have been busy with all your lovely decorations.
  I loved the box that Karin made for you, aren't you lucky.
  Lynne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hi Marja, lovely Christmas tree baubles and trinkets. I especially like those candle holders :-) We are heading off to Finland tomorrow, so in case I do not do much blogging during our holiday... Merry Christmas to you! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails