donderdag 11 december 2008

Kerstknutsels

Dit gezellige tafereeltje vond ik ooit eens in een reclamefolder van een tuincentrum. Het plaatje uitgeknipt, bewaard en nagemaakt van fimo klei. Een heerlijk materiaal waarmee je zoveel kanten mee op kan.


De openhaard, de cadeautjes, beertjes, boek, vlammen, kransje, guirlande en kerstboomversiering alles is van fimo klei.

Dit is Hester kerstster. Dit soort popjes heb ik al op verschillende blogs voor bij zien komen. En ik vond het zo leuk dat ik er zelf ook eens aan begonnen ben. Met dit resultaat.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Marja!

  Ik had nog steeds niet gereageerd op je creatieve knutsels, leuk, leuk, leuk, omdat ik je eindelijk eens een lange mail wilde sturen, maar ik kom er gewoon niet aan toe :-(
  Hier is het druk, dochter jarig, alle kerstversiering staat nog op zolder, huis is 1 stofnest. Er moet nog heel veel gewerkt worden op school, kortom de dag telt weer veel te weinig uren. En het wordt voorlopig nog niet rustiger, straks zitten we met de Kerst uitgeput bij de boom! Maar nu dan eens even niet over mij; moedig dat je met je strubbelingen aan de slag bent en er ons deelgenoot van maakt. Ook al lijkt het misschien niet zo; ik denk veel aan je en zend je positieve vibes toe. Heel veel sterkte! Je fimo en je antroposofische poppetjes zijn heel mooi geworden. Is je sprei al klaar?
  Dikke kus L.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die beertjes...ZO SCHATTIG!!!!!!!!

  en eigenlijk moet ik heel hard lachen!! want ik zit bij lilli m te lezen over een poppenhuis en ik post een stukje en nu lees ik dat jij ook een poppenhuis heb gekocht!!leuk! ik ben ook erg benieuwd naar jou huis...

  groetjes Manuela

  ps ik vind dat huisje van brocaatje ook zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig, je tafreeltje van Fimo. Zo ontzettend knap!! Ik heb me nog nooit aan de fimo gewaagd, maar als ik dat van jou zie lijkt het me tocht wel heel erg leuk, maar wel moeilijk hoor. Je kerststerren vrouwtje vind ik ook heel schattig.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails