dinsdag 2 december 2008

Haakwerk

Ik kan het jullie aanraden "therapeutisch haakwerk" een door mijzelf ontdekte therapie. Wil je weten waarom ik deze therapie nodig had lees dan even mijn andere blog.

Het werkt rustgevend, je kunt er zo lekker je gedachten bij laten gaan, en zelfs televisie programma's blijven volgen. En dan houdt je er ook nog eens een kussen, tas, 1-persoon, 2- persoons of lits jumeaux sprei/plaid aan over. Al naar gelang de duur van de therapie.

Inmiddels denk ik dat ik voor de 2-persoons plaid ga want het is ook nog eens een heel leuk werkje en van de kleurtjes kun je alleen maar vrolijk worden.

En dat is ook de bedoeling van deze post, dat je er vrolijk van wordt.

Zou je het patroon willen ontvangen, laat het me even weten.

3 opmerkingen:

  1. Ik wilde toch ook even hier een reactie zetten; ik was hier eerst maar ben toen afgereisd naar je andere blog. Leuk die granny squares! Goed van je dat je negatieve gevoelens in een mooie sprei weet om te zetten. Complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh...lovely I loe to do crochet work as well...and your colours are beautiful

    ;O)

    anja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. prachtige kleuren Marja. En handwerken is inderdaad een hele goede therapie. Waar al die kruissteekjes die ik heb wel niet allemaal goed voor zijn geweest!!

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Lente, breien, quilten en nog wat meer...............

Hoe snel de dagen soms voorbij vliegen zag ik nu ik een nieuw blogje schrijf. Ik was er van overtuigd dat ik vorige week nog een blog plaats...