dinsdag 11 november 2008

Wreaths / Kransen



De inspiratie voor deze krans komt van de blog Idemakeriet. Zeker de moeite waard om hier regelmatig een bezoekje te brengen.

The inspiration for the wreath comes from the blog Idemakeriet.













De krans van gedroogde roosjes staat ook al op mijn andere blog Rosabeer, maar hier (het is tenslotte mijn creablog) ook nog een paar foto's.

Een strokrans, plaatmos, zilvermos (rendiermos met een zilverglans), zelf gedroogde roosjes (ingespoten met vernis voor wat glans) en wat tillandsia.

A straw wreath, plaque moss, silvermoss, self dried roses (I spayed them with varnish for some glow) and some tillandsia.





5 opmerkingen:

  1. Wat gezellig met een reactie van jou.
    En wat heb je een leuke krans gemaakt, hartsikke gaaf dat ik je inspiratie heb gegeven. Lief van je dat je naar mij hebt verwezen.
    Leuk met al die glaspegels enz. in je krans, glas is altijd mooi als het maar schoon is anders blinkt het niet.
    Groetjes Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahhh deze vind ik ook weer zo mooi! Die glazen 'ornamenten' eraan vind ik ook mooi. Ik stond vandaag even bij V&D (korting!) met zoiets in mijn hand, vond ze prachtig, maar ik heb al zo (te) veel. Nu ik jouw krans zie vraag ik me natuurlijk direct af of ik ze toch niet had moeten kopen. Ik ga even snel bij mijn voorgangster kijken, groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie krans!! Heel leuk idee...en prachtige foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Marja!
    So LOVELY wreaths:) I get so much inspration when I see something like this, that little bird is just in the right place:)
    Have a lovely week!

    Groetjes Marja from very very white Finland

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Lente, breien, quilten en nog wat meer...............

Hoe snel de dagen soms voorbij vliegen zag ik nu ik een nieuw blogje schrijf. Ik was er van overtuigd dat ik vorige week nog een blog plaats...