donderdag 3 juli 2008

Na regen komt zonneschijn/After the rain comes sun



Nog steeds heel bijzonder van het iets hoger wonen dan begane grond vind ik nog steeds het uitzicht en dan vooral het veranderen van de lucht. We zien, ook omdat we nogal een eind weg kunnen kijken, alle soorten weer onze kant op komen. Dit zijn foto's die ik zojuist gemaakt heb, dreigende lucht waaruit je een enorme regenbui zou verwachten, maar terwijl ik dit berichtje zit te tikken valt het allemaal erg mee en zie ik het richting kust alweer lichter worden.
Het uitzicht verveelt nooit en is ieder moment van de dag anders

Very special when you live above the roofs of other houses is the view. The sky is never the same. At this moment it is grey and you espect a lot of rain but when I type this blog there are only a few drops and I see its becomes clearer above the coast.

The view is never boring, every day it gives you a different painting.




Mijn bloemen zijn blij met dit zachte regentje na dagen van warmte, ik hoor ze genieten.

The flowers are happy with this shower, I hear them enjoy it.



3 opmerkingen:

  1. Heee Marja!!
    Mooi uitzicht heb je. Ik heb ooit op een gallerij flat gewoond. Voor veel mensen niet erg aantrekkelijk, maar wat hebben wij daar genoten. Zo hoog en vrij en inderdaad de uitzichten (jaja ik weet dat jij in een appartement woont en niet in een gallerij flat), ik noemde het altijd Manhattan aan de Rijn.
    Op weg naar je werk? Werkze!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En soms komt na regen... Nog meer regen. Hier was de lucht gister ook zo dreigend en met een enorme klap kwam al dat water in een keer naar beneden. Mijn plantjes vonden het een beetje heftig en hebben hun kopjes laten hangen.
    Mooie foto's trouwens, het is niet altijd makkelijk om dat bijzondere dreigende sfeertje goed op een foto vast te leggen, maar jou is het goed gelukt.
    Groetjes, M

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Marja,
    Very nice pictures. What a great view you've got :-) Our garden has also enjoyed the rain and I do not mind it either, as long as it does not pour down bucket loads the whole day.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Lente, breien, quilten en nog wat meer...............

Hoe snel de dagen soms voorbij vliegen zag ik nu ik een nieuw blogje schrijf. Ik was er van overtuigd dat ik vorige week nog een blog plaats...