vrijdag 4 juli 2008

Charlie

Het patroon van deze beer had ik al een lange tijd in huis maar omdat ik de laatste jaren het liefst wat kleinere beren maak was hij blijven liggen in het mandje nog te doen.Sinds mijn hobbykamer klaar is heb ik mij voorgenomen om projecten af te maken die al heel lang in het mandje nog te doen liggen voordat ik weer allerlei andere nieuwe creatieve uitspattingen aanga. Het mandje is ondertussen een veels te grote doos geworden en daarom heb ik mezelf maar eens streng toe gesproken "eerst een oud project en dan weer iets nieuws"

The pattern of this bear I had for a very long time. The last years I mostly make smaller bears and this one disapeares in the box I still have to do. But since my studio is ready a good reason to speak strictly to myself "first the things in the box than I may start an other new project.


Het patroon, de sjaal en de helicopterpet (ik heb er geen andere naam voor) heb ik toendertijd gekocht op de berenbeurs in Ahoy Rotterdam. Het patroon is van Ria de Rooij en ook de sjaal en pet zijn van haar hand. Charlie is 28 cm. groot.


The pattern, the scarf en de cap I bought in Rotterdam Ahoy at the doll and bear fair. The pattern is from Ria de Rooij and Charlie is about 11 inches tall.8 opmerkingen:

 1. Oooh Charlie kijkt zo heerlijk beteuterd! Had ik jou nou eigenlijk wat berenlinks door gegeven? Die beurs in Rotterdam is leuk hè? Ik ben er twee keer geweest vooral voor de oude poppen en het antieke speelgoed, maar ik vond eigenlijk alles leuk om te zien. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn beste Charlie, het is zeer aangenaam om met u kennis te maken. U bent duidelijk een heer van stand met gevoel voor mode (gezien de flair waarmee u uw prachtige rode sjaal met bijpassende pet draagt). En uw helicopterpet laat zien dat u uw gevoel voor humor in deze toch doorgaans ernstige wereld nog niet kwijt bent. Heer Charlie wilt u aan uw huisgenote Mrs Rosabeer doorgeven dat zij weer zeer goed bezig is geweest en dat ondergetekende haar een prettige week wenst. Vriendelijk verblijf ik, M

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een heerlijk beertje! Of zoals de Amerikanen zouden zeggen... Soooooo cute!!! Wat een dotje...
  Bdankt voor de verjaardagswensen! Ben helemaal verwend, maar dat volgt nog wel op mijn blog zodra ik dat kabeltje weer heb....

  Fijne week en groetjes!
  Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tsja, zo'n mandje heb ik niet, maar ik heb wel een aantal 'projecten' die in zo'n mandje zouden kunnen liggen ;-)

  Goed dat je het toch hebt aangepakt, want het resultaat is prachtig, de foto's vind ik ook heel mooi gedaan. Knap dat je zo'n beertje met bijzondere aankleding tot iets aparts kunt maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marja Hallo!
  Mijn naam is Malú, ik ben uit Brazilië en ik hield van je blog. Ik hou van je zoals beren! Ik doe er zeer weinig tijd met mijn beren, want ik ben autodidact op het onderwerp. Ik hoop op een goede dag teddies hun samenwerking zo mooi. Een kus van Malú
  Opmerking: Google gebruikt om het Portugees naar het Nederlands. Ik hoop dat u heeft gegeven te begrijpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oohh...ik ben verliefd op charlie, wat een schatje, heel mooi gemaakt marja! en wat een prachtige foto`s heb je ervan gemaakt. ik heb een jongen dat is een beeld met een boek op schoot op een stoeltje onder de appelboon met de naam...je raadt het al, charlie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. it is very nice to see some bears here on the blog...

  your page is beautiful

  hugs anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schatje is charlie!
  ooh hij kijkt zo lief!
  Wat knap gemaakt!
  Groetjes Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails