maandag 2 juni 2008

An other Show and Tell Sunday.








Vandaag weer een andere Show and Tell Sunday. Hoe organiseer ik alle hobby materialen die ik heb. En dat zijn er veel, dus dan is het mijn grootste uitdaging om de spullen terug te vinden die ik op dat moment nodig heb. Gelukkig bestaat er zoiets als Picasa binnenkijkers en wordt ik daar op ideeen gebracht, waar laat ik al mijn losse materialen en staat het dan nog decoratief ook.

Today a new Show and Tell Sunday organized by Analise and Cerri.

How to organize your studio, because I have a lot of stuff the important thing for me is to find it when I need it. And there for I have the Picasa girls, they give me idea's for organize it and even it looks nice in my little studio/hobbyroom.






My hobbyroom/studio is a nice place to be, I call it my room in the sun because it is a very light room with a nice vieuw and a balcony. I love it.
You don't need a big house to create a place of your own. This two rooms where a place were we put our junk and we decided to make 1 room off it with lot of space for my hobby.
My son made the beautiful cupboards for my stuff, and the other one for the washing machine and dryer do you can't see them any more.
Mijn hobbykamer is een fijne plek om te zijn, ik noem hem vaak mijn kamertje in de zon, omdat het een lichte kamer is met een mooi uitzicht en een balkon.
Je hoeft niet in een heel groot huis te wonen om een plek voor jezelf te hebben. Maar omdat we deze 2 kamers eigenlijk alleen maar gebruikten als opslag hebben we er dit jaar 1 gezellige hobbykamer van gemaakt, waar de wasmachine, droger en boiler ook nog eens op een nette manier zijn weggewerkt. en ik genoeg ruimte heb om mijn spullen netjes op te ruimen.
Mede dankzij mijn zeer handige zoon die de geweldige kasten en deuren heeft gemaakt.











Old and new sewing things, lace, thread spools, pin-cushion and buttons I organize in an old fork and knives box.
Oud naaigerei zoals kant, garen klosjes, speldenkussens en knoopjes bewaar ik in een oude houten bestekbak.




Stofjes stapel ik soms gewoon zo op om er van te genieten en kant en band zit in doorzichtige dozen en glazen potten.




This is my bearsuitcase, I took it with me on holiday's and when we go to the caravan for the weekends.
So I have always someting to do when we are away.


Dit is mijn berenkoffertje, die neem ik mee op vakantie en wanneer we naar de caravan gaan, zo heb ik altijd wat te doen wanneer we weg zijn.



In this old box I have my other bearnecessaries like hinges, padding stuff and beareyes.

In dit oude blik bewaar ik mijn andere beren benodigheden zoals schijfjes, staalkorreltje voor het vullen, oogjes e.d.





My daughter give me this sewing-box for my birhday.

Een aantal jaren terug kreeg ik deze naaidoos van mijn dochter voor mijn verjaardag.




Lace, buttons and other things I store in this glass pots, it looks nice I think.

Kant, knopen en andere spulletjes die de moeite waar zijn om gezien te worden bewaar ik in glazen potten.




I have a large cupboard in my studio where are transparant containers with a lot of different material in it. So I can see what is in it.

Ik heb een grote kast in mijn hobbykamer waar ik de rest van mijn spullen bewaar in doorzichtige dozen zodat ik de inhoud een beetje kan zien.





Posted by Picasa

13 opmerkingen:

  1. nou Marja jij bent goed georganiseerd, maar ja nu weet ik 'toevallig' dat jij een hele hobby kamer hebt ;)dus dat maakt t vast wat makkelijker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om bij iedereen naar binnen te kijken. Ik doe mee aan een challenge om mijn hobbykamer te reorganiseren, dus heb deze show and tell maar even overgeslagen. Ik twijfel nog steeds; alleen voor mooi te gaan (ik heb precies zo'n zelfde trommel als jij voor je berenklus) of toch (ook) voor praktisch en toch ook die doorzichtige kratten te kopen. Ik heb die kratten al wel in een dichte kast, gevuld met stof. Maar in mijn kamer is vrijwel alles open. Daarom heb ik ook veel potten en potjes, maar ja die oude stopflessen die stapelen lang niet zo handig als die plastic kratten. Op dit moment is het direct weer een zooitje zodra ik aan de slag ben én ik ben steeds alles kwijt er moet dus wat gebeuren en liefst voor 21 juni zodat mijn kamertje ook een beetje netjes op de foto kan! Bedankt voor het binnenkijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love your studio, you have a lot of cupboards, and nice containers, especially like your bear suitcase and the glass containers :) You make beautiful bears, they look so old, that is what I like about them.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I am in love w/ those needlepoint chairs...they're lovely! You have great style & a lovely home. Cami

    BeantwoordenVerwijderen
  5. You have created a wonderful space for your creativity! Thanks for stopping by my blog...Katie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. The silverware divider is a great idea! You have a good area to let your imagination run wild! I like the bear suitcase, too!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi! I love how you organize all your necessities. Thanks so much for sharing. What I love the most are the adorable little bears you craft & those amazing needlepoint dining chairs!!

    Stephanie
    Angelic Accents

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heb jij toch een heerlijke hobbykamer! En alles heb je ook zo mooi opgeruimd, leuk al die potten en trommels met spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wonderful storage ideas! I think your blog is wonderful - especially in two languages!
    Thanks for sharing,
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. echt heerlijk om zo'n hobbykamer te hebben. ik heb zelf ook 1 gedeelte van de zolder in beslag genomen, maar daar is het altijd een zooitje. ik kan het allemaal lekker laten liggen en niemand die het ziet. alleen is het niet makkelijk om iets terug te vinden en dan wordt het weer tijd om alles weer eens op te ruimen.
    ik vind je beertjes trouwens prachtig ook omdat ik weet dat ze zo klein zijn, echt een priegelwerkje lijkt mij, maar met een prachtig resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Thanks for stopping by my blog. Your crafting supplies are so neat. Your bears are such works of art. Beautiful! Thank you for sharing.
    Nerissa

    BeantwoordenVerwijderen
  12. SUCH beautiful things and they're all displayed so lovely! Thank you so much for sharing!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Your studio looks like a fun place to create! Thanks for sharing.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Lente, breien, quilten en nog wat meer...............

Hoe snel de dagen soms voorbij vliegen zag ik nu ik een nieuw blogje schrijf. Ik was er van overtuigd dat ik vorige week nog een blog plaats...