woensdag 2 april 2008

Theebeurs

De uitdaging van mijn rozenverzameling is om steeds iets te vinden wat net weer even anders is dan anders. Op 1 van mijn (vele) bezoekjes aan de kringloopwinkel kwam ik deze theebeurs tegen. En ??? ik liet hem staan want wat moet ik ermee en waar zet ik dat nou weer neer.
Maar jullie raden het al thuisgekomen natuurlijk spijt. En aangezien deze kringloop niet naast de deur was en ik ook geen tijd meer had om nog even terug te gaan had ik me er al bij neergelegd dat ie aan mijn neus voorbij zou gaan. Stom, stom, stom maar dat heb je als zo'n twijfelkont als ik ben. 's Maandags toch maar even mijn vriendin gebeld (zij doet vrijwilligerswerk bij de kringloop) of ze de volgende dag wilde kijken of ie er nog stond. En gelukje hij was nog niet verkocht. Blijkbaar geen rozenverzamelaars langs geweest die dag.
En nu staat ie te pronken in mijn keuken en nog steeds wordt ik vrolijk van de kleurtjes en de rozen.
Dus een les voor ieder volgend kringloopbezoek: bij twijfel (en leuke prijsjes) altijd meenemen.
Die vriendin bij de kringloop is natuurlijk een verhaal apart maar daarover later meer.

4 opmerkingen:

 1. Ja, hij blijft mooi je theebeurs! En over die vriendin die bij de kringloop werkt willen we natuurlijk allemaal nog graag veel meer horen. Hoe kom je er aan? Gezocht vriendin, moet bij kringloop, in antiekwinkel of brocantewinkel met rozenspulletjes (niet te duur) werken. Moet van beren houden en altijd bereikbaar zijn. Zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk mag je een link plaatsen. Heb jou ook gelinkt! Beter dan verlinkt hahaha. Ziet er wel errug schattig uit al die roosjes
  XXXdesi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inmiddels ook mijn motto geworden: niet twijfelen, maar kopen! En dan vooral in die kringwinkels. De mooiste dingen zijn vaak als eerste de deur uit en maar al te vaak vis je bij twijfel achter het net. 'T is in elk geval een mooie decoratieve theebeurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat heb ik zo vaak, twijfel, twijfel en maar niet kopen en later spijt! En natuurlijk is het dan weer weg als ik toch terug ga.

  Het is dat ik de kringloopwinkel hier niet zo gezellig vind anders had ik er graag willen werken, maar misschien ben ik wel degene die het er juist gezellig kan maken...

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails