maandag 10 maart 2008

Rozenmerklap

Waar een weekje vakantie al niet goed voor is. Zijn we meestal nogal sportief in onze vakantie's deze afgelopen week zijn we erg lui geweest. De eerste 3 dagen waren we helemaal niet vooruit te branden en het weer hielp ons daar ook wel een beetje mee.
Dus wat doe je dan, lekker hangen, tijdschriften en boeken lezen, tv kijken en borduren.
Natuurlijk zijn we ook wel wezen wandelen maar dat waren allemaal korte wandelingetjes om daarna weer gauw op de bank weg te kruipen met een kopje thee.
We zijn de laatste tijd ook zo druk geweest met mijn hobbykamer en het opknappen van de slaapkamer dat de vermoeidheid er nu uitkwam.
Maar helemaal niet erg hoor het was een heerlijke vakantie in Duitsland aan de Moezel.
En het resultaat is dat mijn rozenmerklap bijna af is nu. Ik ben er bijna een jaar mee bezig geweest, voor borduren kan ik thuis vaak niet de rust vinden omdat het zo een geconcentreerd werkje is en er vaak nog zoveel anderen dingen moeten gebeuren en van een uurtje borduren zie je dan niet zoveel resultaat.
Ik heb voor we op vakantie gingen nog wel een ruitjesstofje gekocht op de stoffenbeurs in Leiden om de rand mee af te werken, weet nog niet welke het gaat worden.
Dit waren niet de enige stofjes die ik daar gekocht heb trouwens ook nog wat stoffen met rozen(hoe kan het ook anders) voor wat nieuwe kussenhoezen voor op de bank.
Eens kijken wanneer ik daar weer wat tijd voor kan vrijmaken, want nu begint het dagelijkse ritme er weer in te komen van werken, huishouden en andere sociale verplichtingen.

Posted by Picasa

7 opmerkingen:

 1. ooh ik vind je rozen borduurwerk heel erg mooi geworden!! Ja inderdaad waar zo'n vakantie al niet goed voor is; uitzieken, tijdschriften lezen, filmpje kijken, wij doen normaal gesproken ook andere dingen, maar het was toch heerlijk! Nu gauw verder aan je borduurwerk. Ik zeg dat omdat het bij mij vanaf dit stadium er nog wel eens de klad in wil komen. Zou zo zonde zijn! Fijne week en werkze weer! groetjes L.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi.. Ik zag dat je de link naar mijn album al had toegevoegd ik voel me erg vereerd. Ik heb eigenlijk pas de wereld van de Blogs gevonden en ben dus nog erg zoekende.
  Ik zal in alle rust jou blog eens bekijken... je rozen borduurwerk vind ik super knap gedaan. ik doe het het niet na.
  Fijn Paas weekend verder
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo! Ik ontdek net je superleuke blog! Mijn complimentjes hoor! Je hebt al heel veel leuks laten zien...

  Fijne tweede paasdag toegewenst,
  Mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo ;)
  Ik was al aan t kijken of ik je blog kon terug vinden swapmaatje ;) En dan vind jij mij zomaar. Leuk ik zet je er meteen bij , en bedankt voor je bezoekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello
  What a beautiful blog.I like your
  pictures.I will visit again.
  Grotjes,Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig geborduurde merklap is dat! En die zachte kleuren zijn helemaal charmant.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wil ik toch graag weten van jou , is dit een pakket of een los patroon ??
  Ook borduren is een hobby van mij !
  Rini

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails