maandag 31 maart 2008

Knopen/ButtonsVia Lili M.'s blog kwam ik op andere blogs waar gevraagd werd om je knopen te laten zien.
Dat leek me wel wat omdat ik er inmiddels al heelwat verzameld heb.
Knopen doen mij altijd denken aan de knopendoos van mijn oma waar we vroeger mee speelden we gebruikten ze onder andere als geld in ons winkeltje.
Maar volgens mij zijn er vele die deze herinnering hebben dus kijk mee en geniet.


Through Lili M. 's blog I arrived at some other blogs where were asked if we could show our buttons.
Here they are, boxes of memory's.
When I was a child we play with grandma's buttons and used them as money.
Look at the pictures and see why I love them all.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

  1. Nog meer knopen, nou ik kan er geen genoeg van krijgen...Wij delen inderdaad de herinnering aan Oma's knopengeld. En heb jij ook dat als je je knopen bekijkt je direct weer weet...ooooh dat blauwe vestje en aaaah die groene jas...? Ik zie dat het gelukt is met de woordverificatie én de goedkeuring. Ik heb alleen het onderste en dat bevalt goed. Ik denk dat er mensen uit allerlei landen proberen op je blog te komen, ik had eerst ook van die reacties uit Iran ed. Daarom hoef ik ook niet zo'n teller die aangeeft dat er een Nigeriaan gekeken heeft of hij een trojan horse bij mij kan achterlaten. Sinds ik die woordverification heb laten ze in ieder geval geen berichten meer achter over de verderfelijke invloeden van het amerikaanse terrorisme ed. Ik mis ze niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You have some beautiful buttons too! Isn't it funny how so many people remember their grandmothers buttons? And love for the little beauties seems to be universal! Thanks for visiting my blog:>)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. you have such a wonderful button collection:) button cards are one of my favorite things, and you have some real goodies!!! thanks so much for sharing!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails