zondag 24 februari 2008

Rommelmarkt en kringloop aanwinsten.

Met het ontdekken van Picasa zijn mijn bezoeken aan marktplaats, kringloopwinkels en rommelmarkt een stuk veelvuldiger geworden. En daar blijft het natuurlijk niet bij want bij ieder bezoek vindt ik wel iets dat ik kan gebruiken of om mijn verzameling rozen dingen uit te breiden.
De oogst van deze week was weer goed kan ik wel zeggen, 2 melkbekers van Jet met hanen en kippen, 2 eierkastjes met ei kaarsen, bakvormpjes, een zilveren taartschep, 2 blikjes, een schilderijtje van Bessie Pease en een schattig ladenkastje met jawel rozenstof.
Ik verbaas me er steeds over waar al deze spullen toch vandaan komen, wat een spullen zijn er onder de mensen en wat wordt er dus veel weggebracht. Maar ik vind het niet erg hoor geniet er van om voor een leuk prijsje van die heerlijke hebbedingetjes te vinden.
2 opmerkingen:

  1. ooh Marja, wat ben je goed geslaagd!! Ik ben de laatste tijd ook alleen maar bij de kringloop geweest om weg te brengen. Het was dat of een echtscheiding lol! Ik wens jullie ook alvast een fijne vakantie in Duitsland! Wat heb je trouwens de lay out van je blog mooi veranderd! groetjes L.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. So many lovely things:)I like all of them:)

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails