maandag 4 februari 2008

Klussen
Na maanden van breken, kasten bouwen, gaatjes dichtmaken, schilderen, vloeren leggen, dozen in en uitpakken, gordijnen ophangen, meubels verslepen en vooral veel opruimen is ie dan eindelijk klaar mijn hobbykamer.


En wat ben ik er blij mee met mijn kamertje in de zon. Hans wil dan nog wel met een overhemd met bijpassende mok op de foto, maar om nu te leven in een rossig/rozig boudoir (lees huiskamer) gaat zelfs hem te ver.


Dus kan ik me hier lekker uitleven, rozen behang, heel veel prullaria, boeken, tijdschriften, beren, potjes, naaimandjes en knutselmateriaal ik heb er mijn eigen plekje voor.


Nu is het de kunst om het niet binnen de korste keren vol te bouwen want ruimte om nog meer uit te breiden hebben we niet.


En dit gaat moeilijk worden want door het picasagebeuren krijg ik steeds meer verzamelingen lijkt het wel. Misschien moet ik mezelf maar een kringloopverbod opleggen, want weet je wat het is ze verkopen daar veels te veel leuke dingen die ik altijd nog wel ergens voor kan gebruiken of om er een leuk hoekje mee te maken in de keuken, slaapkamer, badkamer of huiskamer.
5 opmerkingen:

 1. Hoi Marja,
  Leuk dat je een blog gestart ben en wauw, wat heb je een supermooie hobbykamer! Wat zul je daar heerlijk kunnen knutselen. Ik zet je bij m'n favorieten en dan kom ik af en toe eens langs om te lezen over je rozen en beren.
  Veel succes met alles.
  Groetjes,
  Anita W

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jawel!!!! er is toch wat blijven hangen in cyberspace!! We kunnen je zien ;).
  Leuk zo'n blog, ben je altijd thuis, kunnen we altijd langskomen......zullen we zeker doen...nieuwsgierig..ehm geïnterresseerd bedoel ik, zijn we altijd :D.

  GRoet,
  Lynda(picasa)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Marja!! Welkom in blogland!
  Dit is dus ook weer zo'n hele leuke tijdverslindende hobby! De posts maken gaat straks vanzelf. Op de een of andere manier kan in op je meest recente post geen commentaar geven, dus doe ik het hier maar! Ik wens je veel succes als blogger en ben zeer benieuwd naar al je creatieve projecten en je vintage vondsten.
  groetjes L.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, leuk nog een picasa-lady aan de blog! Ik had hetzelfde probleem als Lili, dus zet m'n reactie maar hier neer! Ik kom vast nog eens een keertje bij je buurten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé Marja, wat superleuk allemaal zeg. Ik vind vooral die kleine ieniemienie-beertjes errug leuk! Succes met je blog!
  Groetjes Ineke (Picasa)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat.
Nice of you to leave a message.
Dank je wel.
Thanks.

Related Posts with Thumbnails